GEWONNEN een sjaal van Hippe Sjaals

Gewonnen door Sabine, Shardé, Evelien, Simone, Elsemieke, Naomi, Eline en  Janny. Deze actie is afgelopen.

Samen met de webshop Hippe Sjaals geven wij deze maand hele fijne prijzen weg. De hele maand juni maak jij namelijk kans op één van de 8 sjaals naar keuze!

Winactie hippe sjaals

YOU NAME IT, HIPPE SJAALS HAS GOT IT!

Een sjaal komt eigenlijk altijd wel van pas! Zo kun je op de wat koudere lente- en zomeravonden heel goed een sjaal gebruiken. Maar ook in de koude winter die wij in Nederland kennen, wil je graag een dikke wollen sjaal om je nek! Dan vergeten we nog het belangrijkste: de sjaal is natuurlijk gewoon een fashion item! Het staat ook heel erg leuk en het kan je outfit echt afmaken!

Ben je dus zoek naar een trendy sjaal dan kun je deze vast en zeker vinden bij de webshop van Hippesjaals.nl! Zij hebben hier namelijk een uitgebreide collectie met de leukste sjaals. Katoen of wol, stoer of chic, met veel kleur en bloemetjes of mooi en eenvoudig. Met deze winactie maken we 8 Fashionchicks blij met een sjaal naar keuze! Weet jij al welke je wilt?

REAGEER & WIN

Bezoek de site www.hippesjaals.nl en geef hieronder je mening over deze winactie en webshop. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

Let op: deze winactie is geldig t/m 30 juni.

liefs, Mette de Vries, rocknruche.com

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.