Gewonnen: een Poncho van MOOIA

Hebben jullie ook vaak het dilemma welke jas je met dit soort weer aan moet doen? Is je leren jas net iets te koud en is je dikke warme jas nu nog veel te warm? Een classy poncho is dan de perfecte oplossing. Je kunt een poncho goed dragen over truien en blouses maar ook over dunne jassen. Met een stoere skinny jeans en daaronder boots of high heels creëer jij dé perfecte outfit. Wij mogen namens de Bijenkorf maar liefst drie vrouwen happy maken met de allernieuwste poncho van MOOIA t.w.v. €39,95, hèt mode-item van dit seizoen! Met deze multicolour bohemian poncho kun je elke outfit compleet maken, de perfecte musthave voor de herfst én winter!

Bijenkorf

De Bijenkorf online shop

Op de Bijenkorf website begeef jij je echt in een merkenpaleis met de nieuwste en hipste collecties van dit moment. Je kunt op de website van de Bijenkorf, jouw gekozen outfit helemaal finishen met bijpassende accessoires en beautyproducten. Kwalitatieve, luxe en de nieuwste mode-items zijn via de Bijenkorf online shop binnen handbereik.

Love & win een Poncho van MOOIA

Wil je kans maken op één van de drie multicolour poncho's van de Bijenkorf? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt de Bijenkorf automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Laat ons ook nog even weten waarom jij deze poncho wil winnen!

Love & Win

Gefeliciteerd!! De winnaressen zijn Angelique, Sanne en Steffie.

liefs, Stefanie Kasdiran,