Gewonnen: een jaar lang gratis wassen met Silan Soft & Oils

Voor Fashionchicks met een kledingkast die uit zijn voegen barst is een jaar lang gratis wassen met Silan Soft & Oils een geschenk uit de hemel. Inmiddels is deze heerlijk ruikende prijs gewonnen, door lucky girl Nicole van Dijk van Lifestyle and Dreams.

Silan winnares

Kleine wasjes, grote wasjes

En als iemand deze prijs dubbel en dwars heeft verdiend is het wel Nicole, want ze heeft de Silan Soft & Oils wasverzachters aan een flinke test onderworpen - waarover je weer alles kunt lezen op haar blog. Het kleedje van de hond; paardrij- en sportkleding; beddengoed en alle was ertussenin, Silan kan het allemaal aan. Want die nieuwe jeans en je lievelingstrui zijn natuurlijk nóg leuker als ze net zo fris en fruitig ruiken als dat ze eruit zien. Deze wasverzachters zijn dan ook een échte aanrader voor iedereen die zijn kleding lief heeft. Gold, purple of toch blue, kies snel jouw favoriet en ervaar het zelf. 

Fashionchick win Silan Soft & Oils Silan Soft & Oils

Benieuwd naar het oordeel van de Fashionchick-vrouwen over deze wasverzachters? Bekijk hier de resultaten van de Fashionchick test van Silan Soft & Oils.

liefs, Taviza 

Taviza  Good shoes take you good places

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer