Gewonnen eco luxery dress Valerie

Deze actie is afgelopen. Zucht... Zo jammer dat we zelf niet mogen deelnemen aan winacties. De winnende reactie is Melanie geworden, haar stijl sluit volledig aan bij deze eco luxery dress!

Reactie Melanie: "Hey jurkje vind ik geweldig! Lekker soepel vallend en ideaal voor warme zomer dagen... Ze hebben leuke kleding en ik vind het een goed initiatief! Zonder dat we het weten kopen we allemaal kleding die door kinderen geproduceerd word, hoe denk je anders dat sommige winkels zulke lage prijzen kunnen hanteren? Heel slecht en anno 2010 kan dat eigenlijk echt niet meer. Dit is een goed voorbeeld voor andere labels!"

Samen met de webshop watMooi geven wij deze maand een eerlijke prijs weg. De hele maand juli maak jij namelijk kans op de Valerie dress t.w.v. €134,95.

Deze Valerie dress van de eco luxery ontwerpster camilla norrback is heerlijk comfortabel om te dragen. Doordat de jurk uit kleine fijne strepen bestaat maakt hij je niet dik. Je draagt de jurk valerie oversized zodat de stof soepel rond je lichaam valt. Valerie is gemaakt in Latavia van 100% biologisch katoen. Het is erg leuk om deze jurk te combineren met de broche van camilla norrback.

Mooi en eerlijk gaan prima samen, dat bewijst deze fair trade shop zeker!

De webshop watMooi laat als geen ander zien dat Fair Trade alles behalve 'alternatief' en volgens de modieuze wereld 'not done' is. WatMooi biedt kleding aan die je met een zuiver geweten kunt kopen want het is gegarandeerd niet door kinderhandjes is geproduceerd.

Daarnaast doet watMooi zelf ook nog een goede duit in het zakje. Een vast percentage van de omzet wordt geschonken aan goede doelen, als bewijs van dat ze werkelijk begaan zijn met de wereld en het milieu. Een mooi gebaar!

Reageer en win!

Bezoek de site www.watMooi.nl en geef hieronder je mening over deze winactie en webshop. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

-XOXO- El

Voeg de webshop watMooi toe aan jouw favorieten...>
Let op: Deze winactie is geldig t/m 31 juli 2010.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.