Gewonnen: Chilla bikini

We kunnen ons op dit moment haast niet voorstellen dat het ooit warm genoeg is geweest om bikini's te dragen. Hoewel we nog zeker een paar weken wegkruipen in winterjassen, toch leven we altijd toe naar die zomertijd! In de maand februari mogen we van Chilla Bikini Boutique een bikini naar keuze weggeven. Het is maar beter om goed voorbereid het voorjaar in te gaan!
 chilla bikini

Chilla

Chilla Bikini Boutique biedt een ruim assortiment van de prachtige badmode en exclusieve designermerken zoals Despi, OndadeMar, Pily Q en Phax. Van bikini's en badpakken tot strandjurkjes, strandtassen en slippers Je hele beachoutfit shop je hier bij elkaar! Wij zijn er al helemaal klaar voor, maar nu het weer nog.

Love & Win Chilla bikini

Wil jij een mooie bikini van Chilla winnen? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt Chilla automatisch aan jouw favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Bovendien ontvang je een mailtje met een unieke kortingscode voor deze leuke shop. Vertel ons ook even waarom jíj graag een mooie nieuwe bikini wilt hebben.

Bedankt voor jullie reacties! De bikini is gewonnen door: Jessica. Gefeliciteerd!

liefs, Laura Gommans,