GEWONNEN chicklit boek: Geknipt voor jou

De winnaressen van het boek zijn gemaild. Deze actie is afgelopen.
Een perfecte zondagmiddag.
Je zit genesteld op de bank in baggy joggingbroek en een waterig zonnetje valt door de ramen. Binnen handbereik staat een grote pot thee of koffie en een flinke dosis zoetigheid. Je slaat dat lekkere chicklit boek open en het totale relaxen kan beginnen... Wij houden er wel van.

En 5 fashionchicks kunnen binnenkort hun chillbroek uit de kast trekken en de rol koekjes tevoorschijn halen. Want Fashionchick geeft 5 x het boek 'Geknipt voor jou' van Chantal van Gastel weg. Een boek vol romantiek, humor en FASHION!

Geknipt voor een eigen modelabel?

Het verhaal gaat over Hannah. Ze is jong, single en heeft maar één droom: een eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee. Een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even moest verstoppen op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee uit de hand lopen. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd en vader is?!

Reageer & win!

Geef hieronder je mening over dit boek en waarom juist jij het zou willen winnen. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

Liefs Marlies

Let op: deze winactie is geldig t/m 7 oktober 2010.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.