GEWONNEN chicklit boek: Geknipt voor jou

De winnaressen van het boek zijn gemaild. Deze actie is afgelopen.
Een perfecte zondagmiddag.
Je zit genesteld op de bank in baggy joggingbroek en een waterig zonnetje valt door de ramen. Binnen handbereik staat een grote pot thee of koffie en een flinke dosis zoetigheid. Je slaat dat lekkere chicklit boek open en het totale relaxen kan beginnen... Wij houden er wel van.

En 5 fashionchicks kunnen binnenkort hun chillbroek uit de kast trekken en de rol koekjes tevoorschijn halen. Want Fashionchick geeft 5 x het boek 'Geknipt voor jou' van Chantal van Gastel weg. Een boek vol romantiek, humor en FASHION!

Geknipt voor een eigen modelabel?

Het verhaal gaat over Hannah. Ze is jong, single en heeft maar één droom: een eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee. Een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even moest verstoppen op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee uit de hand lopen. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd en vader is?!

Reageer & win!

Geef hieronder je mening over dit boek en waarom juist jij het zou willen winnen. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

Liefs Marlies

Let op: deze winactie is geldig t/m 7 oktober 2010.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • elsje 6 jaar geleden

  hmm heb mn oude boek net uit.. perfecte timing ;) Lijkt me echt een goede chicklit!

 • Onbekend 6 jaar geleden

  Ik ben dol op dit soort boeken, en inderdaad laat de thee en de chocolade maar komen!!

 • Kirsten 6 jaar geleden

  Lijkt me een leuk boek! Ik zie mezelf al helemaal zitten onder mn gehaakte plaid en met een grote pot thee!

 • wendy 6 jaar geleden

  Een leuk verhaal,past goed bij mij..hoe streeft deze vrouw haar droom achterna door allerlei mensen en dingen die haar in de weg staan...dat wil ik heel graag weten. Heerlijk boek om met deze dagen lekker op de bank te lezen!

 • Christel 6 jaar geleden

  Omdat Humor, Romantiek en Fashion ook een van de belangrijkste dingen in mijn leven zijn... en daarom is dit boek geknipt voor elke vrouw! En dit soort boeken zijn erg verslavend en lees je dus ook in een ruk uit..!!

 • Wendy 6 jaar geleden

  Lijkt me een super leuk boek! Ik heb haar vorige 2 boeken ook verslonden, ben erg benieuwd naar deze!

 • Ashley 6 jaar geleden

  Het is gewoon geknipt voor mij!!!

 • anouk 6 jaar geleden

  helemaal leuk !

 • LuCy 6 jaar geleden

  Lijkt me een waanzinnig boek om te lezen! Ik kijk ook met regelmaat naar 'Ugly Betty', heb gisteren de laatste aflevering gezien. Met Betty is het goed afgelopen, hopelijk blijft Hannah met haar tengels van de getrouwde Frank af en verloopt haar carrière net zo glansrijk als die van 'Ugly Betty', die overigens een zeer aantrekkelijke vrouw is in het werkelijke leven.

 • Ike 6 jaar geleden

  Lijkt mij een erg leuk boek en ik altijd al zelf een eigen fashionlabel willen hebben!:)