Winnen

Gewonnen: Cavalier clutch van Vimodos

Elise, 01 januari 2013

Gewonnen: Cavalier clutch van Vimodos

Tegenwoordig is een clutch niet meer weg te denken bij een feestelijke outfit. En daarom zeggen wij: een mooie clutch is goud waard. Laten wij nou net deze maand een goudkleurige Cavalier clutch t.w.v. €129,95 van Vimodos weggeven! Wie zegt dat de feestdagen net achter de rug zijn? Als jij de gelukkige winnares wordt van deze clutch, gaat het feestje gewoon nog even door.

Vimodos

Vimodos online shop

Deze clutch is slechts een 'greep' uit het brede assortiment van Vimodos. In de webshop vind je namelijk ook heel veel kleding, schoenen en accessoires. Dit alles van topmerken als SuperTrash, Aaiko, VILA en Friis & Company. Vimodos mag zich dan ook terecht 'online modestad' noemen. Je kunt uren rond shoppen op een overzichtelijke website en tussen de nieuwste collecties.

Love & win Cavalier clutch t.w.v. €129,95

Wil je kans maken op de Cavalier clutch t.w.v. €129,95 van Vimodos? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Vimodos automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Wij zijn erg benieuwd wat jij zou van Vimodos vindt en waar jij deze clutch mee naartoe zou nemen. Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd! De winnares is Anouk.

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Lees meer