Winnen

Gewonnen: Blink by Claes Iversen sandaaltjes

Marlies, 05 maart 2014

Gewonnen: Blink by Claes Iversen sandaaltjes

Wishlist; een date met Ryan Gossling of look-a-like, alles eten zonder aan te komen en een paar echte designerschoenen. Een van deze dromen kan makkelijker uitkomen dan je denkt. En nee, we hebben niet toevallig een onderonsje met Ryan weg te geven. Maar wel een paar designer schoentjes. Blink sloeg Claes Iversen voor de tweede keer aan de haak. Hij maakt ook deze zomer een eigen collectie voor het budgetproef schoenenmerk. Designerschoenen binnen handbereik!

Blink by Claes Iversen zomercollectie

on-Hollandse glamour met Claes Iversen

Vorig seizoen sloegen Claes en Blink al de handen ineen, nu doen ze het dunnetjes over met de Blink by Claes Iversen zomercollectie. We kennen designer Claes Iversen van zijn mix van klassiek en modern, zijn extreem vrouwelijke silhouetten en on-Hollandse glamour. Je ziet ze allemaal terug bij Blink. De hoge hakken en strakke lijnen zijn Claes-eigen. Ook see-through details keren terug. De collectie bestaat uit drie sandaaltjes met allemaal de symplistische stijl van Claes. Wij dragen de schoentje met een edgy zwart/wit-look of onder een ripped jeans. En wie weet doe jij dat ook wel deze zomer?

Blink by Claes Iversen zomercollectie

Reageer & Win: Win Blink by Claes Iversen schoenen

Wil jij een van deze Claes Iversen schoenen aan je voeten schuiven? Dat kan! We geven ze namelijk allemaal weg.  Laat weten welke maat je hebt en hoe jij je favoriete schoen zou stylen en je maakt kans op de schoen van je keuzen. Welke van de drie is je favoriet?

Deze winactie is gesloten.

Gefeliciteerd, Bianca, Judy en Rosalie! Jullie winnen de Claes Iversen schoenen via Blink. 

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Blink

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer