Gewonnen: America Today goodiebag t.w.v. €250,-

Vrienden dagelijks trakteren op gratis giftcards? Dat kan met Wrapp! Sinds 30 mei is deze succesvolle Zweedse app in Nederland gelanceerd, de allereerste social gifting app waarmee je je Facebook-vrienden iedere dag gratis en betaalde cadeaubonnen kunt geven.

wrapp america today

De Wrapp App

Het principe is heel simpel: je downloadt de gratis iPhone of Android Wrapp app, je logt in met je Facebook-gegevens en je kunt direct al je vrienden/vriendinnen gratis cadeaubonnen van merken als Blond Amsterdam, O'Neill, WE fashion, America Today, 9 Straatjes Online en FAB cadeau doen. Ook kun je andere vrienden optrommelen om samen tot een hoger saldo te komen. Om dit leuke concept te vieren hebben wij nu samen met Wrapp een geweldige winactie voor jullie.

Reageer & win America Today Goodiebag

Download nu de Wrapp App en maak kans op een America Today Goodiebag t.w.v. €250,-. Deze goodiebag bevat de perfecte herfstoutfit met een denim blouse, skinny jeans, gebreid vest, een paar comfortable Vans en een gevlochten riempje. Laat ons natuurlijk ook even weten wat jij van de App vindt!

Als extraatje geven we samen met Wrapp ook nog eens een 5 euro giftcard van America Today weg aan de eerste 500 Fashionchicks die Wrapp downloaden. Download nu de app, log in via facebook en claim je gratis 5 euro cadeaubon van America Today. Na het claimen van de cadeaubon zal deze in je Wrapp-portemonnee verschijnen. Vervolgens hoef je alleen maar op 'use in store' te drukken wanneer je in een America Today-winkel bij de kassa staat!

Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en nieuwtjes? Like dan America Today en Wrapp op Facebook.

Gefeliciteerd!! De goodiebag is gewonnen door Ansje.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.