Gewonnen: 6x2 Kaarten Lief Festival

We beginnen zo langzaamaan te wennen aan de zwoelere temperatuurtjes, blote benen en wekelijkse festivals. Nu staat Lief Festival weer op het programma. Met veel verschillende thema's, gezellige activiteiten en een vette line-up is dit festival zeker een 'must' voor in jouw zomeragenda! Wij mogen 6x2 kaarten weggeven! Wil jij dit niet missen? Lees dan snel verder hoe je kaarten kan winnen.

lief festival

lief festival

Op zaterdag 1 september in het Recreatiegebied Strijkviertel te Utrecht barst het feestgedruis los! Het festival hanteert verschillende thema's waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Op het "Hart" podium gaat je bloed sneller stromen van vernieuwende en coole acts uit de housescene. Ruig is de technotent. Heftig en energiek met veel bekende namen en uitzicht op het water.

Verscholen achter de bossages van Strijkviertel vind je Fijn. Minimal en Tech house wordt hier ten gehore gebracht. Op het Vaag terrein is het experimenteren met Dubstep, Hip-Hop en Drum & Bass. Pas op! Het kan hier behoorlijk vaag worden. Voor veel gekkigheid, muziek en spel ben je op je plek bij Fuif. Natuurlijk zijn er, naast al het muzikale geweld, ook andere dingen te doen. Je bent helemaal Vrij in wat je doet! Wij hebben alvast wat festival inspiratie op een rij gezet. Meer festival looks vind je hier!

lief festival look 2012

Top
RESTYLE FASHION

€ 119,00 € 85,00

  Jeans short
DRESSREPUBLIC
€34,95
Vans
PLUTOSPORT
€69,95 €44,95
  Leren short
SUPERTRASH
€99,95 €29,90
Statement ketting
HYKI
€19,90

Mango blouse
WEHKAMP
€39,95

Fringe laarzen
DICAPOLAVORI

€119,95 €89,95

Roze broek
MEN AT WORK
€89,99
Goosecraft jasje
LABEL54

€ 269,95 € 134,97

reageer & win 6x2 kaarten voor lief festival

Wil jij hierbij zijn met een vriend of vriendin? Vertel ons dan waarom wij jou moeten laten winnen! Laat hieronder je reactie achter.

Bedankt voor alle leuke reacties! De winnaressen zijn Ionna, Mariam, Manon, Nelleke, Mara en Renske. Veel plezier bij Lief Festival!

liefs, Fleur van Schaik

Fleur van Schaik Shop until you drop!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Nelleke 4 jaar geleden

  Jeej dankjewel!! Helemaal super!! :D

 • Mariam 4 jaar geleden

  Partyyy!

 • Manon 4 jaar geleden

  heb er echt zin in!

 • Manon 4 jaar geleden

  dankjeweeeeeeel!

 • ramona 4 jaar geleden

  Ik zou heeeeeeel graaaag de kaarten willen winnen omdat: een vriendin van mij net een nieuwe vriend heeft en zijn zusje wilt graag een x naar een festival,dit zou dan haar eerste x worden ,wat is nou een leuker festival dan LIEF! Zo kan mijn beste vriendin goed slijmen bij der schoonouders door met haar mee te gaan en op haar te letten en en een ervaring rijker biedt! Dus please please !

 • Stephanie 4 jaar geleden

  Ik baal ook niet een heeeel klein beetje ...

 • sharonne 4 jaar geleden

  LIEF is ieder jaar weer een feestje op een top locatie. Ik zou er dit jaar wel weer naartoe willen. Dit is namelijk het eerste jaar dat ik helaas geen geld heb om een kaartje te kopen. Totaal niet erg want ik heb de sleulel van mijn huisje gekregen. Maar als ik de mogelijkheid krijg om alsnog te gaan, zou ik dat ontzettend leuk vinden. (een klus loos weekend klinkt erg goed)

 • Marloes 4 jaar geleden

  Ik hou van festivals! En ben ook best lief, dus dit past helemaal bij me ;).

 • Annelieke 4 jaar geleden

  Ik wil zo ontzettend graag kaarten winnen voor het Lief festival, omdat ik iemand wil veroveren die daar heen gaat en omdat ik geen geld heb om kaarten te kopen, hoop ik ze te winnen! Dat zou een FIJNe verrassing voor diegene zijn en wie weet verover ik zijn HART bij het HART podium :) dat zou LIEF zijn van jullie! ik heb al helemaal zin in deze RUIGE VUIG!

 • Annelot 4 jaar geleden

  Ik wil dolgraag kaartjes winnen voor lief omdat ik mijn outfit met een shortjes met HARTjes al heb klaarliggen, daarnaast heb ik hele RUIGe festivalschoenen, en nu al in in mijn FIJNe shirtje, met vage make-up om deze FUIF helemaal mij VRIJ te voelen en los te gaan!

 • Karlijn 4 jaar geleden

  Jaaa, na veel te veel te hebben uitgegeven aan de vakantie Lief al van mijn lijstje geschrapt. Maar een gratis kaartje maakt dat natuurlijk helemaal goed :)

 • Kelly 4 jaar geleden

  Ik wil heel graag winnen om mijn lief heel lief in het zonnetje te zetten. Sinds mei wonen we samen in ons eerste eigen gekochte huis en hier ben ik zo blij mee! Na maanden hard werken is het weer eens tijd om zoals voorheen naar een festival te gaan en dan natuurlijk samen en te proosten

 • Michelle 4 jaar geleden

  Omdat ik vroeger elke dag uitging, en woon sinds 2 maanden in utrecht en ik ken er nog niks of niemand, duss leek het me leuk om daarheen te gaan met me vriend, Vooral omdat ik van house hou en me vriend van dubstep..

 • lotte 4 jaar geleden

  Omdat ik echt een festival ganger ben!

 • Abi 4 jaar geleden

  lief festival, maak mij gelukkig van het begin tot het end :). Dansen van s'morgens vroeg tot s'avonds laat dat is waar het voor mij om draait. Vrolijke mensen en toffe muziek. houd mij energiek.. !

 • Rogier 4 jaar geleden

  Wij hebben onwijs veel zin om helemaal lost te gaan!

 • Nicoline 4 jaar geleden

  lief is iemand die je vertrouwd, lief is iemand waar je op bouwt. daarom wil ik samen met mijn vriendin naar LIEF om haar te laten weten dat ik zo blij ben met haar vriendschap. zeker na alles wat ik heb mee gemaakt.

 • Kim 4 jaar geleden

  Omdat ik mijn lief wil verassen omdat wij op 1-9-2012 5 jaar samen zijn!

 • Marcia 4 jaar geleden

  Omdat ik heel lief ben en het super gaaf zou vinden om met zusje lief naar lief festival te gaan!!!

 • Lisa 4 jaar geleden

  Helaas geen 18 ,maar zou mijn oudere zus er mee willen verassen. Ze is dit jaar harstike lief geweest voor mij , nou altijd al geweest en daarom verdiendt zij het ! ze zal genieten van het Zonnetje, biertje, muziek en jongens haha #fingerscrossed :)

 • Mariam 4 jaar geleden

  Weer een goed excuus om een leuke nieuwe outfit te shoppen!

 • fanna 4 jaar geleden

  Ik zou graag de kaarten willen aangezien ik nog nooit op lief festival ben geweest! Ik wil t aaaaaaaaallerliefst naar lief festival !!!!

 • Renske 4 jaar geleden

  Heb mn lieve vriendinnetje helpen verhuizen vanuit engeland naar nederland! Nu wil ik haar natuurlijk het liefste en leukste festival van nederland laten zien en meemaken to start in holland!

 • Roxane 4 jaar geleden

  Liever op LIEF met mijn lief, 1 september 11 jaar samen, stuur ons de kaarten en we zullen de hele dag dansen, beloofd! Roxane en Jeroen. ; )

 • Harriet 4 jaar geleden

  Zin in een feestje! C U on the dancefloor?! Whoopwhoop!