Gewonnen: 5x schoenensets van Shick*

De mooiste trendschoenen voor een heel klein prijsje. Dat zoekt toch elke schoenenliefhebber? In een hele korte tijd heeft schoenenshop Shick* met deze formule ons hart gestolen. Begin vorige maand werd de collectie van Shick* alleen nog maar verleidelijker. Model Sylvia Geersen sloot zich aan bij het merk en kwam met haar Sylvia's Secrets schoenenlijn. De fijne schoentjes uit haar lijn kun jij nu winnen op Fashionchick.nl.

Shick Sylvia's Secrets

Sylvia's Secrets

De Sylvia's Secrets lijn bestaat uit een bootie en een pump. Deze modellen zijn allebei beschikbaar in de kleuren cognac en fel rood. De bootie met opvallende gouden rits is er ook in classic black. Alle schoenen hebben opvallende gouden zolen wat precies bij de glamour past die Sylvia Geersen uitstraalt.

Love & Win Shick

Wil jij een set bestaande uit een paar booties en een paar pumps van Sylvia’s Secrets winnen? Maak dan hier een Fashionchick profiel aan of log in met je account. Hiermee wordt Shick* automatisch aan jouw favoriete webshops toegevoegd! Naast de kans op een schoenenset krijgt iedereen die Shick* als favoriete webshop toevoegt, een code voor gratis verzending bij Shick* in zijn mailbox!

Gewonnen door Kristie, Didi, Annet, Marjolein en Sylvana. Deze actie is afgelopen.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.