Gewonnen: 5x Brunotti set boardshort en bikini

Het voorjaar staat weer voor de deur en iedereen is alweer aan het sporten om binnen no time bikiniproof te zijn. In de maand maart mogen we van Brunotti 5x een setje weggeven, bestaande uit een bikini en een boardshort!

Brunotti winactie

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle-merk dat producten ontwikkelt rond boardsports. Ze richten zich op mensen die actief zijn in boardsports of liefhebbers zijn van strand, sneeuw of beide. De bikini's zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils! Daarnaast zijn de bikini's en boardshorts in dezelfde kleuren en designs geproduceerd, wat betekent dat elke bikini goed te combineren is met een boardshort! Geen zorgen meer over combinaties. We like!

SCHRIJF JE IN EN WIN

Wil jij kans maken op 1 van de 5 setjes van Brunotti? Dat kan! Meld je nu aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van Brunotti en misschien ben jij straks de gelukkige winnares van een leuk setje! Meld je hier nu gratis aan.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Brunotti toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

Bedankt voor alle reacties! De winnaressen van de bikini en boardshort zijn:  Colinde Tamara Miranda Nancy en Eva. Gefeliciteerd!

liefs, Amanda Schothorst,