Winnen

Gewonnen: €500,- shoptegoed bij America Today

Marissa, 05 november 2013

Gewonnen: €500,- shoptegoed bij America Today

Ga er even goed voor zitten, want deze maand hebben we een winactie waarvan je stijl achterover slaat. Is jouw wishlist ongeveer net zo dik als het boek van Sinterklaas? Dan is dit jouw lucky dayAmerica Today geeft deze maand namelijk shoptegoed ter waarde van €500,- weg. Ja, je leest het goed! Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Doe dan mee met deze actie van Fashionchick en America Today en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van deze geweldige prijs.

america today

America Today online shop

America Today vertaalt sinds 1989 de all American lifestyle in een grote collectie van relaxte basics, accessoires en oude klassiekers zoals jeans, t-shirts en hoodies. Met de bomvolle collectie en unieke items met logo's en prints is het lastig een favoriet item te kiezen. Kun je nu écht niet meer wachten? Shop snel jouw musthave items in de online shop van America Today!

gewonnen: €500,- shoptegoed bij America Today

Wil je kans maken op €500,- shoptegoed bij America Today? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van America Today. Misschien ben jij straks de gelukkige winnares van deze prijs! Wij zijn erg benieuwd wat jij van de webshop vindt! Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Danielle! Jij bent de gelukkige winnares van het €500,- shoptegoed bij America Today.
 

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer