GEWONNEN: 5 x €40,- shoptegoed bij Shenza

Deze winactie is gewonnen door Elise, Luna, Kirsten, Evie en Luella. Deze actie is afgelopen.

Samen met de webshop Shenza geven wij deze maand 5 x shoptegoed t.w.v. €40,- weg. Kun jij wel wat shopping money gebruiken om je sieradendoos bij te vullen? Jij maakt de hele maand september kans om één van deze cheques te winnen.

eyecatching sieraden

Shenza sieraden zetten je in de spotlight! Ben je op zoek naar een aparte ring of een ketting? Dan voel je je bij Shenza als een kind in een snoepwinkel! Je vindt hier een enorm assortiment aan juweeltjes van sieraden. Allemaal met de hand gemaakt en door het gebruik van natuurlijke elementen zoals zilver, goud, edelstenen en houtsoorten maakt het elk sieraad tot een ware eyecatcher!

In streng geselecteerde sieradenateliers worden de sieraden handgemaakt door ambachtelijke zilver- en goudsmeden die hun vak ouderwets verstaan. Regelmatig bezoekt Shenza haar leveranciers om er zeker van te zijn dat goede werkomstandigheden en naleving van kwaliteitsstandaarden, milieu- en arbeidswetgeving worden nagestreefd. Je draagt dus niet alleen de mooiste sieraden, maar je draagt ook bij aan het milieu!

REAGEER & WIN

Bezoek de site www.shenza.com en geef hieronder je mening over deze winactie en webshop. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Log hier in of meld je gratis aan (via facebook)!

P.S. Winkans vergroten? Update je profiel (profielfoto, kledingkast, kledingstijl enz..)!

Voeg de webshop van Shenza toe aan jouw favorieten

Let op: deze winactie is geldig t/m 30 september.

liefs, Nanna , Fashion changes, but style endures.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.