Gewonnen: 4x2 kaarten voor Indian Summer Festival

Festivals, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Dit jaar vindt de 12e editie van het Indian Summer festival plaats op 16 juni op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. En wij geven 4x2 kaarten weg! Wil jij daar bij zijn met een vriend of vriendin? Lees dan gauw verder! 

Indian Summer

WIN: 4X2 KAARTEN indian summer festival

Indian Summer Festival staat bekend om zijn positieve en ontspannen imago. Wat is er nou fijner dan het zonnetje, een drankje & dansje en heel veel gezelligheid? Op dit festival vind je 7 area's waaronder een pop/rock stage en een house stage en maar liefst 54 acts! In de line-up van dit jaar vind je The Kooks, Madness, Selah Sue, The Wombats,  Bingo Players, Racoon, Sander Kleinenberg, Gers Pardoel, De Dijk en nog heel veel meer! Dit feestje mag je gewoon niet missen.

Wil jij kaartjes winnen voor dit geweldige festival? Vertel ons dan waarom jij hier zo graag bij wilt zijn en wie weet ga je samen met een vriend of vriendin los op 16 juni!

FESTIVAL PROOF

    Top Saint Tropez
FRESH TOO
€35,00
Shortje Ichi

ZALANDO
€39,95

Hunter laarsjes

ASOS
€84,17

     Top Amerikaanse vlag
MIJNMODEWERELD
€19,95
Shortje EDC
MIJNMODEWERELD
€39,95

Bloemen rugzak

ASOS
€47,51

     Allstars Converse
JEANSONLINE
€64,95
   Ketting
FASHIONOLOGY
€35,00

Rok Vila
ZALANDO
€34,95

Maxi jurk Mango
WEHKAMP
€29,95
Zonnebril
ASOS
€16,29

   Vriendschapsarmbandjes

FASHIONOLOGY
€15,00

Om alvast in de stemming te komen hebben wij voor jou wat leuke festival items uitgezocht!

Bedankt voor alle reacties. De kaarten zijn gewonnen door: Bo,Eefje, Sanne en Lisa.
Gefeliciteerd!

liefs, Amanda Schothorst

Amanda Schothorst

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sanne 5 jaar geleden

  Helaas, ik dacht echt YES MIJN NAAAAM! maar het was een andere Sanne c:

 • Cindy 5 jaar geleden

  Op welk ander festival kun je pongo'n op Madness,springen op Racoon en uit je hol op dr. Lektroluv!!! :0)

 • carolien 5 jaar geleden

  Een festival met een eigen publiek en een fijne sfeer, wat wil een festivalganger nog meer..., De hele dag op pad, en genieten van De Dijk, Moss en Steve Rachmad, Heerlijk dansen op de mooiste festivallocatie van het land in de zon, of lekker chillen in het gazon. Het ideale festivalgevoel naar boven laten komen, waar we nu alleen nog maar over kunnen dromen. Hopelijk zijn wij de trotse winnaar door dit gedicht, en kunnen we gaan genieten van Indian Summer bij maanlicht.

 • Bo 5 jaar geleden

  Haha nee, dus ik ben nu aan het rond vragen of vrienden misschien willen.. Ach ja!

 • Stephanie 5 jaar geleden

  Dat is niet echt handig Bo.. hihi Fashionchick kan je natuurlijk geen vals ID geven of je naar binnen smokkelen lijkt mij!

 • Bo 5 jaar geleden

  Super! Heerlijk om iets leuks te winnen! Alleen ik ben geen 18, wat nu?!

 • Shanon 5 jaar geleden

  ik en een vriendin lijden aan BOITM. dit betekend Bang-Om-Iets-Te-Missen. We willen dit dan ook echter niet missen!! :P I love festivals. Hier moet ik dan toch ook naar toe!! mijn motto is niet voor niets: je kunt geen dagen aan je leven toevoegen maar wel leven aan je dagen!! Dus stil zitten doe ik liever niet,

 • Lejla 5 jaar geleden

  Supper cool lijkt me dit om mn beste vriendin mee op mannenjacht te nemen hahhaha :)

 • sharonne 5 jaar geleden

  Ik wil mijn vriend verassen :)

 • Marc 5 jaar geleden

  dit is misschien de laatste kans om madness nog een keer te zien. dus heel graag! ik heb madness ooit in londen gezien op madstock, geweldige show!

 • Marlies 5 jaar geleden

  ... in mijn 2 de reactie vind je een gedicht uit een stukje van mijn hart. Hopelijk zullen jullie dan een beetje begrijpen wat CVS voor mij betekend. En voor iedereen die dit leest oordeel nooit over dingen waar je niets van af weet.. Want voor dat je iemand weet heb je iemand keihard gekwetst! Veel mensen die daar zitten zijn ook keihard gekwets vaak laten familie, vrienden en soms zelf school je vallen alleen maar omdat mensen niets aan je kunnen zien of het gewoon niet willen begrijpen dus oordeel nooit over iets wat je niet kent!

 • Marlies 5 jaar geleden

  ik ga me niet verdedigen ik ben ziek je kijkt me aan, je gelooft het niet je ziet er anders wel goed uit jij zegt het en ik denk: ik wil dit lichaam uit! dat lichaam dat zijn eigen gang gaat en keer op keer mij weer in de steek laat mezelf verdedigen nee dat doe ik niet ... ik heb zo al meer dan genoeg verdriet voel me aangevallen,niet alleen door wat ik mankeer maar door dat onbegrip keer op keer ik vertel je ik heb cvs je hoort het wel maar doet er niks mee. had ik maar een gebroken been dan was dat tenminste zichtbaar nu gelooft mij geen een

 • Marlies 5 jaar geleden

  Op dit moment zit ik in een revalidatie centrum waar ik al 3 maanden verblijf voor cvs. Bijna iedereen heeft me laten stikken en volgende week ga ik in dagbehandeling en mag ik in de weekend weer langzaam leuke dingen gaan doen. Binnenkort wil ik dan ook graag voor het eerst in mijn leven op 17 jarige leeftijd uit gaan. En dat natuurlijk met eva de vriendin die mij als enige niet heeft laten vallen en mij hierdoor heen sleept! Jaren droom ik al om naar zo iets toe te gaan alleen kon het nooit want ik kon niet eens uit of naar stage. Willen jullie mijn droom in vervulling laten gaan. En zou ik met eva samen hier heen mogen omdat ze me zo heeft gesteund?!

 • Anita 5 jaar geleden

  Het het leukste festival is in Noord Holland en ik er op fietsafstand van woon en Racoon komt

 • Masja 5 jaar geleden

  Omdat de 15e de deadline is voor mijn artikel over bejaarden & voeding en ik de 16e dus wel toe ben aan een verzetje!!!

 • Fleur 5 jaar geleden

  Party Hardy! Gave outfits btw!

 • sonja 5 jaar geleden

  Vorige jaar zou ik gaan met mijn beste vriend, en beste vriendin , naar onze favoriete DJ Lucien Foort, en Faithless. De dag werdt bruut verstoord omdat mijn ex onze kleine niet kwam ophalen, en vervolgens toen ik oppas had geregeld en wij pas om 18.30 aan kwamen we de laatste 5 min van van Lucien en Candy Dulfer mee beleefde mijn ex, vreselijke sms jes stuurde naar mij. Werd ook tijdens Faitless terwijl heel Indian Summer uit zijn plaat ging, mijn dag verpest .......... Dus ik zou het heel graag goed over doen! Thanx xx Not so Lucky

 • Ilse 5 jaar geleden

  Ik zou heel graag naar het Indian Summer Festival willen, omdat ik er nog nooit ben geweest en heel erg van muziek hou. Ik ben nog nooit naar zo een groot festival geweest, en zo graag zien hoe dit er aan toe gaat!

 • Agnieszka 5 jaar geleden

  Ik hou van muziek, festivals, mensen, stages, dansen en mode ^_^. Het is de meest fantastische tijd in mijn leven. Muziek maakt mij gelukkig, daarom wil ik heeeeeeel graaaaaag deze twee kaarten winnen. Ech, heeeeeel graag.

 • Mariam 5 jaar geleden

  Ik wil gaan, zodat ik kan dansen tot ik er bij neer val! Party Hard!

 • Michelle 5 jaar geleden

  Ik wil graag naar Indian Summer Festival, omdat het sinds kort uit is met mijn vriend na 4 jaar. Dit festival is voor mij dan weer het eerste feestje als vrijgezel. Met de line-up van dit festival kan ik zeker helemaal uit mijn dak gaan met mijn vriendinnen. Ik hoop heel erg dat ik de kaartjes win en dat ik door deze dag mijn ex helemaal kan vergeten!!!

 • Raya 5 jaar geleden

  Ik wil graag naar Indian Summer Festival, omdat ik tegen die tijd (als het goed is) afgestudeerd ben en dan eindelijk na drie maanden bikkelen lekker los kan gaan en mijn diploma kan vieren! Ook woon ik vijf minuten van het Geestmerambacht vandaan en het is altijd een kwelling om de muziek vanaf de bank te horen in plaats van op het festival zelf.

 • Joan 5 jaar geleden

  Ik zou super graag naar het Indian Summer festival willen omdat ik nog nooit naar een festival ben geweest er komt altijd wat tussen waarom ik niet kan gaan, gelukkig ben ik 16 juni vrij! Het lijkt me helemaal geweldig om een festival mee te maken helemaal met het Indian Summer festival omdat ik het programma te gek vind! vooral Purple stage vind ik super met Selah Sue, The Kooks, Alphabeat enz maar natuurlijk ook helemaal los bij DJ's! De outfit ligt al helemaal klaar... Nu de tickets nog!

 • danielle 5 jaar geleden

  Ik wil er graag bij zijn omdat ik een echte Festival lover ben!! Dit is het laatste jaar dat een vriendin van mij mee kan vanwege haar gezondheid. Alleen hebben we beiden geen geld voor een kaartje dus het zou super zijn om de kaartjes te kunnen winnen!!

 • Colinde 5 jaar geleden

  Die shortjes en die top zijn supperrr!! :D