Winnen

Gewonnen: 4 x €100,- shoptegoed bij Van Tilburg Online

Anne, 02 april 2013

Gewonnen: 4 x €100,- shoptegoed bij Van Tilburg Online

Is shop till you drop jouw motto? Dan hebben we goed nieuws. Van Tilburg Online geeft namelijk €100,- shoptegoed weg! Maar het wordt nog leuker. Je maakt deze keer extra veel kans, want Van Tilburg Online geeft deze prijs vier keer weg. Hoe je kans maakt? Doe mee met de Schrijf je in & Win actie van Fashionchick en Van Tilburg Online en wie weet mag jij binnenkort €100,- gaan uitgeven!

van tilburg

VAN TILBURG ONLINE - online shop

Van Tilburg Online is een leuke webshop met populaire merken als Maison Scotch, Dept, G-star, Sandwich, Tommy Hilfiger en nog veel meer bekende brands. Daarnaast kun je bij Van Tilburg Online ook sparen voor extra korting. Je krijgt namelijk bij alle online aankopen een 5% spaarbonus. Like! En het verzenden van jouw bestelling is altijd gratis. Let's go shopping!

SCHRIJF JE IN & WIN: €100,- shoptegoed bij Van Tilburg Online

Wil je kans maken op één van die 4 x €100,- shoptegoeden bij Van Tilburg Online? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van Van Tilburg Online. Misschien ben jij straks de gelukkige winnares van deze prijs! Laat ons ook weten wat jij vindt van deze webshop.

Gefeliciteerd Ilse, Iris, Julia en Dianne! Jullie zijn de gelukkige winnaressen van 100 euro shoptegoed bij Van Tilburg Online.

De actie loopt t/m 30 april 2013

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Van Tilburg Online toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer