Winnen

Gewonnen: 3x Michael Kors tas van Ibood

Marissa, 05 november 2013

Gewonnen: 3x Michael Kors tas van Ibood

Voor iedere gelegenheid is er de perfecte Michael Kors tas. De bruine Jet Set t.w.v. €249.- is ideaal voor een weekendje weg. Voor alle liefhebbers van casual chic is er de Hamilton t.w.v. €324.95. Ben je meer van het multitasken en vlieg je van je werk naar een lunchafspraak? Dan is de zwarte multifunctionele Bedford t.w.v. €365.- meer jouw match. Was het liefde op het eerst gezicht en wil jij kans maken op één van deze drie geweldige tassen? Doe dan mee met deze actie van Fashionchick en iBOOD en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaressen!

ibood michael kors tas

Ibood online offers

iBOOD is Europa's grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Vanaf komende nacht vind je hier allerlei prachtige Michael Kors tassen tegen een speciale prijs. Normaal duren de aanbiedingen op iBOOD 24 uur, maar nu heb je maar liefst 5 dagen de tijd om van deze aanbieding te genieten! Wacht niet te lang en kies jouw favoriet!

Gewonnen: 3X Mchael kors tas van ibood

Wil je kans maken op één van de 3 Michael Kors tassen? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van iBOOD. Misschien ben jij straks een van de gelukkige winnaressen van deze prijs! Wij zijn erg benieuwd wat jij van de website vindt. Laat het ons weten via een reactie. 

Gefeliciteerd Willemieke, Marlies en Merel! Jullie zijn de winnaressen van de Michael Kors tassen van iBOOD.

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Lees meer