Winnen

Gewonnen: 3x een shopper van de Bijenkorf

Stefanie, 01 januari 2013

Gewonnen: 3x een shopper van de Bijenkorf

De feestdagen zijn weer achter de rug. Dat betekent voor velen weer naar school of naar het werk. De feestelijke clutches en andere kleine handtassen worden weer opgeborgen en een mooie ruime tas - waar we weer van alles in moeten meeslepen - komt er voor in de plaats. De Bijenkorf helpt deze maand maar liefst drie vrouwen op weg om met zo'n trendy ruime tas op pad te gaan. Ze geven namelijk 3x een stijlvolle shopper weg! Doe je mee?

De Bijenkorf

De BIJENKORF online shop

De Bijenkorf heeft geen lange introductie nodig. Het is niet alleen populaire winkel maar ook een populaire webshop. Als modeliefhebber kun je daar alles vinden op het gebied van fashion. Van heerlijke parfums tot aan de beste make-up. Van charmante sieraden tot aan de mooiste lingerie. En uiteraard kleding en tassen van heel veel merken en diverse prijsklasses. Voor elke vrouw is dit een fantastische webshop. Neem snel een kijkje in de online shop van de Bijenkorf en laat je inspireren door de nieuwste collecties.

Love & win een shopper

Wil je kans maken op een shopper van de Bijenkorf? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt de Bijenkorf automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs!

Gefeliciteerd! De winnaressen zijn Loes, Jamie en Maud.

liefs, Stefanie Kasdiran,

Lees meer