Gewonnen: 2x2 kaarten voor festival Appelsap

We hebben er al een paar op zitten, maar er komen nog veel meer leuke festivals aan. En zo'n heerlijk festival deze zomer is Appelsap. Dit jaar pakt Appelsap het groots aan met een vette line-up. Daar wil jij toch ook bij zijn? Wij mogen nu 2x2 kaarten weggeven! Lees gauw verder hoe jij kans maakt.

appelsap festival

fresh music festival

Op zondag 22 juli zal het Appelsap Fresh Music Festival, dat zich richt op vernieuwende urban muziek, weer losbarsten in het Amsterdamse Oosterpark. Het festival is dit jaar uitgebreid met een derde podium en een breder programma. Op dit festival vind je allerlei soorten muziekgenres. Van jazz en soul tot R&B en hiphop, alles komt voorbij! Trek je leukste outfit uit de kast en geniet bij dit leuke festival!

win 2x2 kaarten Appelsap

Wil jij hierbij zijn met een vriend of vriendin? Vertel ons dan waarom wij jou moeten laten winnen! Laat hieronder je reactie achter.

Je kunt meedoen tot 18 juni.

OUTFIT inspiratie Appelsap Festival

Maxi jurk The Wardrobe
WELIKEFASHION.COM
€139,95

Lippenstift

ASOS

€21,04

Mintgroene nagellak Essie
FASHIONOLOGY
€13,00
Wit jasje
RESTYLEFASHION
€129,95
Cross armband
FASHIONOLOGY
€ 39,99
Enkellaarsje Bullboxer
MEN AT WORK
€99,95
Sandaaltjes
ASOS
€ 66,52 € 40,73
Shirt Catwalk Junkie
LABEL54
€39,95
Zonnebril
ASOS
€16,29
Shirt Vero Moda
WELIKEFASHION.COM
€21,95
Shorts Second Female
WELIKEFASHION.COM
€74,95
Rugzak
ASOS
€43,44

Bedankt voor alle reacties. De winnaressen zijn geworden: Anniek en Wendy. Gefeliciteerd en veel plezier!

liefs, Amanda Schothorst

Amanda Schothorst

Reageer

  Log in om te reageren
 • wendy 5 jaar geleden

  Yeah!!!!!!! kaartjes gewonnen! Super blij ga samen met me lieve vriendinnetje heen!!!

 • Gwen 5 jaar geleden

  Gewoon, omdat ik ze verdien!

 • Anna 5 jaar geleden

  Ik wil die Tickets winnen omdat mijn tweelingzus geslaagd is, die ik al cadeau hiermee naartoe wil nemen.

 • Lotte 5 jaar geleden

  omijngod ik ben verslaafd aan appels

 • Marit 5 jaar geleden

  Graag wil ik winnen!!! Zo kan ik mijn vriendin meenemen naar het appelsap festival als cadeautje. Ennnn om natuurlijk onze appelsap proof outfit te showen!

 • Nina 5 jaar geleden

  Een vriendin van me heeft in een korte tijd een aantal moeilijke dingen meegemaakt en ik zou haar graag weer een beetje opvrolijken door haar mee te nemen naar een leuk festival!

 • romee 5 jaar geleden

  omdat ik trek in appelsap heb!

 • Corrie 5 jaar geleden

  (A)ppelsap, HET festival waar ik met m'n BFF naar toe wil! (P)lezier bij het zoeken naar een vet outfit (P)lezier in de trein er naar toe (E)enmaal aangekomen, kriebels in m'n buik (L)iefde voor deze Appelsapdag (S)amen dansje doen in het gras (A)ardig wat Appelsapjes op :-) (P)oepie moe na deze prachtige dag! ( APPELSAP!!!!)

 • Kim 5 jaar geleden

  Ik wil graag een vriendin meenemen die het het afgelopen jaar heel zwaar heeft gehad. Ik wil haar in het zonnetje zetten, letterlijk en figuurlijk.

 • Amanda 5 jaar geleden

  Omdat ik mijn vriendin wil verrassen die altijd voor mij klaarstaat en ik een keer wat voor haar terug wil doen. Aangezien zij gek is op Mr. Polska en vele andere artiesten die aanwezig zullen zijn, leek mij dit de perfect idee!!

 • Esther 5 jaar geleden

  Mijn vriend en ik zijn net verhuisd naar Amsterdam (wat ontzettend leuk is!!), maar nu gaan we dus niet op vakantie. Even bijkomen in onze nieuwe stad lijkt mij dus wel lekker.

 • Sylke 5 jaar geleden

  Omdat groene appel mijn lievelings fruit is !

 • Lia 5 jaar geleden

  Appelsap is helemaal mijn ding ben er vorig jaar geweest en het was TE GEK! dit jaar had ik hellaas iets minder geld dus kon ik zelf geen kaartjes kopen dus daarom zou ik het erg leuk vinden als ik zou winnen kan ik even mijn festival outfitjes rocken ( ;

 • Onbekend 5 jaar geleden

  omdat ik dan me appelonderbroek aan kan doen... kijken mensen me voor de eerste keer niet raar aan als die zichtbaar is :S

 • Coco 5 jaar geleden

  Aaah omdat mijn zus jarig is op deze dag en zij superrrrgraag wil gaan! EN omdat ik noooit wat win :(

 • Lisenka 5 jaar geleden

  Krijg hier al helemaal de zomerkriebels van! Appelsapje erbij en in een fashionable outfit helemaal losgaan op het Appelsap Fresh Music Festival lijkt me GEWELDIG!! xoxo

 • Lia 5 jaar geleden

  Na wat lange maanden als nette dame stage gelopen te hebben voor school EINDELIJK VAKANTIE!!!!! nu ben ik er wel even aan toe om mn wilde haren los te gooien en te laten zien wat ik in huis heb met mn vriendin en stage collegaaa

 • Nelleke 5 jaar geleden

  Festival, zonnetje, wijntje (appelsapje), leuk outfitje, lekkere muziek en gezellige mensen! Need I say more?!!! Oh ja, ik zou mijn allerliefste vriendinnetje meenemen!! Zij verdient het!!

 • Annie 5 jaar geleden

  Vruchtensappen worden steeds populairder; waaronder ook appelsap. Urban festivals worden steeds populairder, waaronder ook het vernieuwende Appelsap Fresh Music Festival. Appelsap festival is de Golden Delicious onder de hiphopminded muziekfestivals. Symbolisch gezien staat de appel voor verleiding. Daarom ben ik ook verleid om hierbij te mogen zijn... Fingers crossed!!!

 • leroy 5 jaar geleden

  Een zondagmiddag lekker genieten van vernieuwende urban muziek in het Amsterdamse Oosterpark. Kleinschaliger dan alle andere festivals de afgelopen jaren, maar dat past ook wel in de sfeer van een ‘ontspannen dag naar het park’. Zo voelt het namelijk ook. De reden waarom ik gratis deze kaarten wil winnen is voornamelijk voor de sfeer en de verrassing van het Fresh Music Festival. Ook de redenen ‘Ik ga voor de fantastische line-up’, ‘ik ga voor de ontspanning’ en ‘het is een gezellig dagje uit’ scoren hoog in mijn redenen waarom ik het festival wil bezoeken. Aan het eind van de dag fiets ik lekker naar huis, moe maar voldaan, met een handjevol muntjes over . Op naar volgend jaar!!!! Het zou top zijn als ik deze vrijkaarten zou mogen winnen....

 • Manon 5 jaar geleden

  OH! ik wil deze zoooooooooooooooooooooooooooooo graag winnen! ik hou hier echt van, net zoveel als van schoenen! dus dat is echt heel veel

 • Wendy 5 jaar geleden

  Super om deze actie te winnen!! I LOVE appelsap en festivals, de perfecte combinatie!!

 • Dominique 5 jaar geleden

  Het lijk me erg leuk om te gaan. Ik ken het niet daarom des te leuker!!!

 • Anniek 5 jaar geleden

  Aangezien mijn lieve vriendje uit het buitenland eindelijk na een half jaar weer in NL is lijkt het me geweldig om naar Appelsap te kunnen. We houden allebei van hiphop en soul en willen wel even lekker los gaan met nog twee vrienden! Appelsap is sowieso een te gek festival!!

 • Nicole 5 jaar geleden

  Vorig jaar wou ik heen gaan maar toen kwam er wat tussen! Ik vond dat ik het nu wel verdien om gezellig met een vriendin heen te gaan en lekker te genieten van een mooie dag met lekkere muziek!