Winnen

Gewonnen: 2 x groene suède jas HEMA t.w.v. €50,-

Anne, 01 juni 2013

Gewonnen: 2 x groene suède jas HEMA t.w.v. €50,-

Zoek je nog een leuke zomerjas maar lacht jouw bankrekening je niet toe? Doe dan mee aan deze te gekke winactie. Hema geeft deze maand namelijk twee keer een groene suède jas ter waarde van €50,- weg.  Wil jij binnenkort flaneren over de straten met een mooi suède jasje t.w.v. €50,-? Doe dan mee met de Love & Win actie van Fashionchick en Hema en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaressen van deze prachtige jas.

hema

HEMA online shop

Echt Hema, wie kent het niet? Hema verkoopt de fijnste beautyproducten, kleding, leuke cadeaus, lingerie & badmode. Een combinatie van de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Kortom alles wat je nodig hebt in één shop! Oud, vertrouwd en ècht Hollands. En je kunt ook nog eens lekker online, vanuit je luie stoel, bestellen bij Hema. Shop ze!

gewonnen:  2 x groene suède jas HEMA T.W.V. €50,-!

Wil je kans maken op een suède jas van Hema t.w.v. €50,-? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Hema automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een mail waarmee jouw deelname wordt bevestigd. Wij zijn erg benieuwd wat jij van de webshop vindt en waarom jij zou moeten winnen! Laat het ons weten via een reactie.

Gefelcitieerd Inge en Marina met het winnen van de groene suède jas van Hema t.w.v. €50,-!

Bekijk de algemene voorwaarden voor deelname aan een winactie.

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer