Gewonnen: 2 x €50,- shoptegoed van Fabriq

De Fashionchick vrouw is onderscheidend, creatief en continu bezig er leuk uit te zien. Daarom houden wij zo van de Fabriq, want deze webshop past precies in dat plaatje. In samenwerking met Fabriq mogen wij deze maand 2 x €50,- shoptegoed weggeven! Wil jij kans maken en goed de zomer in? Lees dan gauw verder.

Love & Win Shoptegoed Fabriq

fabriq

Fabriq vindt haar oorsprong in het hartje van Den Haag, gevestigd in een klein negentiende-eeuws pandje. Dit is een belangrijke thuisbasis voor Fabriq en de plek waar de leukste merken en kleding worden ontdekt. Fabriq streeft ernaar onderscheidend te zijn en een continu te veranderen. Door de gevarieerde collectie wordt de klant telkens verrast.

Love & win shoptegoed fabriq

Wil je kans maken op het €50,- shoptegoed? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt Fabriq automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Laat natuurlijk ook even een leuke reactie achter onder dit artikel. Wat zou jij kopen van dit shoptegoed?

Love & Win

Bedankt voor jullie leuke reacties! De winnaressen zijn Ann en Lanna. Gefeliciteerd!

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!

Shop meer van

Fabriq