Get your sweat on! Doe de Fashionchick x #FITGIRLCODE 30 Day Ab Challenge

In december gingen de feestjes voor, in januari moest de blues overwonnen worden, februari was al over voordat  je daadwerkelijk de kans kreeg om jezelf eens flink onder de kont te schoppen. But get ready to rumble! Fashionchick gaat in maart voor sportschoenen en avocado's en voor spierpijn en magere plakjes kifilet. Time to get fit, girls! En bij die healthy mindset hoort een #FITGIRLCODE x Fashionchick 30 day ab challenge om met je fitte vriendinnen aan je doelen te werken.

Challenge

Platte buikjes en strakke abs? Begin dan nu, nu, nu! Vanaf 2 maart drillt #FITGIRLCODE je richting je doelen met een speciale challenge voor zowel beginners als gevorderden. Push jezelf, blijf jezelf uitdagen, maar kijk altijd hoever jij en je lichaam kunnen gaan. En wel zo!

Russian Twist

Houd je benen van de grond en houd je bovenlichaam omhoog zodat je lijf een V-vorm maakt. Draai je bovenlichaam eerst naar links, tik de grond aan, draai weer terug naar het midden en herhaal hetzelfde naar rechts. Let op dat je niet alleen je armen van de ene naar de andere kant verplaatst, maar echt je bovenlichaam draait en je buikspieren gebruikt. Wil je het zwaarder maken, houd dan een gewicht vast.

Challenge Twist

Spiderman plank

Steun op je handen en tenen. Je voeten staan naast elkaar en je lichaam is compleet recht - als een plank dus! Zorg dat je je billen laag houdt, niet in je schouder of rug hangt en je buikspieren goed aanspant. Trek je rechter knie op tot de buitenkant van je elleboog. Herhaal met het andere been.

Challenge Spiderman

Leg raise

Lig op je rug en leg je handen onder je billen. Strek je benen en houd ze omhoog richting het plafond. Laat je rechter been gestrekt zakken richting de grond. Span je buikspieren hiebij aan en zorg dat je onderrug op de grond blijft. Trek je been weer op. Laat nu je linkerbeen zakken. Dat is één!

Challenge Leg raise

Plank

Steun op je ellenbogen en tenen. Je voeten staan naast elkaar en je lichaam is compleet recht - als een plank dus! Zorg dat je je billen laag houdt, niet in je schouder of rug hangt en je buikspieren goed aanspant. Houd dit vol. En zorg dat je constant je lichaam in een sterke plank houdt.

Hé daar, bikkels!

Gaat onze challenge je iets te makkkelijk af? Stap dan eens heel gauw over op deze bikkel-editie!

Ab challenge Part 2

Shop de #fitgirlcode look

Nike Sportswear AIR MAX 1 Sneakers laag dark grey/black/whiteNike Zalando
€ 139,95 € 97,95
Fit girl fab tank topFitgirlcode Fitgirlcode
€ 24,95
Colourful leopard long tightsJogha Fitgirlcode
€ 75,00 € 45,00

Shop alles in de Fashion Finder van #FITGIRLCODELet's do this! Meld je nu samen met je Best Fit Friend Forever aan voor ons Facebook event. Deel al je resultaten en BFFF-workouts met de #FCFITGIRL. En kom maar door met al die abs!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • coosje 2 jaar geleden

  mijn motivatie om te gaan sporten is een super mooie nieuwe outfit.

 • Elise 2 jaar geleden

  Nu bezig met healthy food. Volgende stap is excercise. Daar heb je aangepaste kledij voor nodig. Look good, feel good

 • Romy 2 jaar geleden

  Na een verschrikkelijke pas-sessie te hebben meegemaakt (lees: ongesteld, te zwaar en ongelooflijk confronterend TL-licht) besloot ik om het roer om te gooien: nu ga ik cht stoppen met dat gevreet. Helaas heeft dat niet meer hetzelfde effect als een paar jaar terug, waarop ik heb besloten om te gaan fitnessen. Niet alleen om aan mijn lichaam te werken, maar ook om de stress van de dagelijkse strubbelingen van mij af te sporten. Dit keer omdat k het wil en niet omdat het van mij wordt verwacht. Ik heb er ontzettend veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hoe kan ik dat beter doen dan in een bijpassend FITGIRLCODE pakje ;)?

 • Esmee 2 jaar geleden

  Vooral mijn beste vriendinnetje verdient het! Ik heb haar leren kennen met het sporten. En ondanks ze een heftig jaar achter de rug heeft, blijft ze me motiveren en disciplineren. Sporten met haar is het allerleukst! Een nieuwe outfit zal haar goed doen.

 • Nicky 2 jaar geleden

  Vier maanden geleden heb ik mijn hele levensstijl omgegooid. Van n keer per week sporten en een beetje kwakkelen met eten, naar zes keer per week pittige training en 80% gezond eten (want zeg nu zelf, af en toe moet je jezelf verwennen met een pizza of een Tony Chocolonely, toch?!). Ik ben super enthousiast en gemotiveerd en begin langzaam maar zeker al wat verandering te zien. Het gaat minder snel dan ik had gehoopt, maar 'it's a slow proces but quting won't make it any faster'. Sporten doe ik uiteraard in leuke maar comfortabele sportkleding. Aangezien ik zes keer per week train heb ik nooit genoeg sportkleren, dus deze prijs zou fantastisch zijn! Daarnaast zou ik graag wat terug doen voor mijn coach en haar verblijden met een nieuwe sportoutfit. Ik weet namelijk dat ze erg fan is van jullie kleding!

 • Laura 2 jaar geleden

  Ik gun het vooral mijn sportmaatje. Om haar te bedanken voor de steun. We sporten al drie jaar lang samen met veel plezier en sinds dit jaar sporten we vier keer in de week! Elke dag hetzelfde aandoen kan natuurlijk niet. Daarom kunnen wij deze nieuwe outfits wel gebruiken!!

 • Iris 2 jaar geleden

  Door al het sporten is mijn sportkleding aan het verslijten, hoog tijd voor een nieuw pakje dus!

 • gea 2 jaar geleden

  wat een leuke prijs, ben net weer wat in beweging, jaren lang niet kunnen sporten door omstandigheden, maar met zo'n hippe outfit voelt het straks een stuk strakker. We hebben allebei een trauma en sporten/bewegen helpt ons zeer goed.

 • Heidie 2 jaar geleden

  Vanwege omstandigheden heeft mijn vriendin al zo'n 3 maanden niet kunnen meedoen met de Pilates-les, zelf ben ik al die tijd trouw gegaan. Met een fitgirlcode-outfit kunnen we weer samen aan de slag gaan.

 • Bodil 2 jaar geleden

  Weg met de babykilo's! En met m'n afgeragde oude sweats. New body, new outfit!

 • Demi 2 jaar geleden

  Kort maar krachtig, heerlijk om een keer een nieuwe sport outfit te hebben! En ik weet zeker dat ik m'n sport maatje waarmee ik veel sport er super blij mee kan maken! Dat verdient ze

 • Jessica 2 jaar geleden

  Oeh, ik MOET winnen omdat ik heel nodig in shape moet komen, omdat ik ga trouwen in juni!!! Ik ben al bezig met jullie fantastische 30 days ab challenge en probeer er een schepje boven op te doen bij elke oefening die ik doe, woohoo!

 • Hilde 2 jaar geleden

  Omdat ik het waard ben? ;-)

 • Lyanne 2 jaar geleden

  Ik denk dat fitgirlcode sowieso bekend staat om haar effectieve manieren van motiveren! De kleding van jogha is daar een mooie aanvulling op, waar wij DOLGRAAG gebruik van maken :)

 • Layla 2 jaar geleden

  Geweldige actie! Een nieuwe sportoufit zou zeker van pas komen voor mij en mijn BFF aangezien we bijna dagelijks sporten, of het nu fitness, hardlopen of bootcamp is... een nieuwe outfit is de perfecte motivatie en meteen een soort van beloning! ;)

 • Sanne 2 jaar geleden

  Super leuke actie. Twee vriendinnen van mij zijn druk bezig met afvallen en het gaat super goed! Ik vind dat ze beiden een nieuwe sportoutfit verdienen omdat ze zo hard werken.

 • Maxime 2 jaar geleden

  Hoe kan je trainen nou nog leuker maken dan het samen met je BFF in een leuke sportoutfit te doen?! Motivation :)

 • Yvonne 2 jaar geleden

  WAUW, suuuuper leuke actie zeg!! Mijn vriendin en ik gaan vaak lekker hardlopen samen, en omdat we deze zomer naar Curacao gaan hebben we elkaar beloofd te trainen voor een ultiem doel: bikini-body!!!!!! En dat gaat natuurlijk niet zonder spetterende outfit. Die zou dus super goed van pas komen!!! Erg leuk:)

 • Marloes 2 jaar geleden

  Mijn sporty bff en ik zijn bezig met het programma van Kayla Itsines en inmiddels zitten we al in week 6. Het wordt nu extreem heftig, wat inhoudt dat we extra motivatie nodig hebben om het te redden tot week 12. Nieuwe sportoutfitjes zouden daar ENORM bij helpen dus pretty please laat ons winnen! xoxo

 • Tessa 2 jaar geleden

  Wat een super leuke collectie! Ik zou graag winnen voor mij en mijn beste vriendin Jamilla! Ik ben al fanatiek aan het sporten maar mijn vriendin kan nog wel wat aansporing gebruiken - goede sportkleding zal daar zeker weten bij helpen!

 • Rochelle 2 jaar geleden

  Waar komt die mat vandaan? :)