Fashionnews

Get your kicks! Design en win je eigen Nike sneakers.

Marlies, 24 maart 2015

Get your kicks! Design en win je eigen Nike sneakers.

Nike is hofleverancier voor de elite chicks on kicks met fel gekleurde modellen en uni-coloured klassiekers met de Air Force 1. Nu voegt het fashion sportlabel een nieuw gezicht toe aan de selectie running shoes met de Nike Free iD 5.0. Een hardloopschoen als geen ander. Geen ander omdat jij hem geheel naar eigen inzicht inkleurt. En dat mag één loper straks gratis gaan doen. 

Nike iD

Customise your upper

Je zit achter de designtafel met de lichtgewicht Nike Free 4.0 Flyknit iD en de nieuwe The Nike Free 5.0 iD. De schoenen zijn beide gemaakt voor een comfortabele run met de juiste demping. Kies tussen alle verschillende structuren, designs en een scala aan kleuren. Neon roze swoosh of mintgroene spots als ons Fashionchickdesign? It's all up to you. Je kunt daarnaast ook nog details aan de zool veranderen om de run van de Nikes nog meer aan te passen op jouw behoeftes aan meer stevigheid of demping. 

Nike iD

Doe mee! 

Droom vast weg, design jouw nieuwe kicks en win dat paar sneakers. Je hoeft enkel de preview van jouw Nike iD ontwerp te sturen naar contact@fashionchick.nl en te delen op Instagram met #NIKEFREE. Dan maak je kans om dat unieke ontwerp voor niets aan je voeten te schuiven. Get your kicks on! Dan ren jij het volgende rondje misschien op one of a kind running shoes

Deze actie is afgelopen!

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Nike

Lees meer