Get the Fashion Fetch look!

Front row shoppen is natuurlijk de droom van iedere vrouw. Maar wat als je bankrekening niet dat toereikende saldo heeft om de allermooiste prêt-a-porter vers van de catwalk te shoppen? Dan zit er niks anders op dan online de schade in te halen bij een webshop waarbij je denkbeeldig 'front row' kunt shoppen, namelijk Fashion Fetch!

Als stijlbewuste vrouw weten we precies wat we willen: een shopwalhalla waarbij je je even flink kunt uitleven om de meest trendy looks bij elkaar te shoppen! Dat word je ook nog eens makkelijk gemaakt door het aanbod van allerlei mooie merken die je bij Fashion Fetch kunt krijgen. Tipje van de sluier: Soaked in Luxury, Ichi, Rare, Gestuz, Mimic Copenhagen en Club Manhattan. De hebberigmakende collecties worden gelukkig ook regelmatig up-to-date gehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste catwalktrends! Niet alleen wordt de runway als grootste inspiratiebron gebruikt voor de collecties die je bij Fashion Fetch vindt, ook zijn magazines en de fashion style van celebrities van groot belang bij het samenstellen van het assortiment.
Fashion Fetch

Als je het soms lastig vindt om de juiste kledingstukken bij elkaar te matchen, kun je bij Fashion Fetch gebruik maken van de Style Guide. Hierin staan allerlei styling tips & tricks om zo, uit het exclusieve aanbod op de site, dé perfecte look te creëren! Zo kun je als échte downtown girl over de straten paraderen in een super comfi-outfit, maar wel met een fashion touch! Combineer een lekker zittende chino met een top van Gestuz en maak deze look af met de glamorous accessoires van Club Manhattan. Ondanks dat er toch stiekem over nagedacht is, blijft het lekker nonchalant! Ook kun je goede outfits spotten voor een speciale cocktailnight, of voor een classy workaholic look. Fashionchick heeft voor jullie de look samengesteld die geschikt is om te dragen tijdens een zwoele zomernacht. Geheel volgens de Style Guide van Fashion Fetch

SUMMERNIGHT LOOK

Ring Insect
Ring, Club Manhattan
EUR 22.95
(Fashion Fetch)
Shorts Vantage
Short, Soaked in Luxury
EUR 44.95
(Fashion Fetch)
Top Cife Wit
Top, Ichi
EUR 34.95
(Fashion Fetch)
Bag Safari Brown
 
Tas, Mimic Kopenhagen
EUR 69.95
(Fashion Fetch)
Dress Ciri Taupe
Jurk, Ichi
EUR 49.95
(Fashion Fetch)
Blazer Ulla
Blazer, Gestuz
EUR 109.95
(Fashion Fetch)
Dress Chiffon Stud
Jurk, Rare
EUR 49.95
(Fashion Fetch)

Necklace Angel Wing Gold

Ketting, Club Manhattan
EUR 17.95
(Fashion Fetch)

Dress Floral Floaty 
Jurk, Rare
EUR 59.95
(Fashion Fetch)

Fashionchick loves front row shopping! Ben jij net als ons ook al een grote fan van Fashion Fetch?

Voor de creatievelingen onder ons: ben jij een ster in het verzinnen van slogans? Doe dan nu mee met de 'Create our slogan' wedstrijd van Fashion Fetch en wie weet win jij een goedgevulde goodiebag!

X Denise

 Voeg de webshop Fashion Fetch toe aan jouw favorieten

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.