Gespot door Fashionchick bij Carrie

Sinds een paar dagen is ie dan ein-de-lijk in de bioscoop: 'Sex and the City - the Movie'. Uiteraard zijn wij van Fashionchick.nl al geweest voor de hit van dit moment.

Het spreekt voor zich dat wij -als ware fashionaddicts - alle afleveringen van Sex and the City verslonden hebben, de schoenendoos met dvd's grijs gedraaid en een gat in de lucht gesprongen hebben toen we hoorden dat er een film zou uitkomen over Carrie en haar vriendinnen. 

Onnodig om te zeggen dat we vanaf de eerste minuut genoten hebben en dat de hele film één modisch hoogtepunt was. We konden onmogelijk met ons kladblok op schoot álle mooie outfits voor je opschrijven, maar deze Swarovski tas wilden we je niet onthouden. 

Power Silver Shade Evening Bag


Ben jij nog niet naar de film geweest? Reserveer dan héél snel een kaartje, want je moet 'm echt zien. Ben je al wel geweest? Dan hebben we nog een schrale troost voor je, ook wij hielden het niet droog...

 Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • Nathalie 8 jaar geleden

    Erg leuk, maar €710 voor een tas? Dan zal ik eerst toch even veel geld moeten verdienen als de Sex and the city meiden! :D Het is wel een echte must have! Had ik maar een visa kaart... :D