menu
G-Star RAW 'Say it Witcha Booty'
Fashionnews

G-Star RAW en Snoop Dogg lanceren de coolste samenwerking óóit

Emma, 08 september 2021

We schreven het al eerder: collabs in modeland zijn het nieuwe zwart – en laten G-Star RAW en Snoop Dogg daar nog een schepje bovenop doen. De twee iconische powerhouses bundelen hun krachten en wij vertellen je alles over de nu al spraakmakendste samenwerking van het jaar. 

G-Star RAW x Snoop Dogg Say It Witcha Booty

G-Star RAW x Snoop Dogg Say It Witcha Booty

G-Star RAW x Snoop Dogg Say It Witcha Booty

In het kader van nieuws dat je dag maakt, telt deze zeker mee: de samenwerking tussen G-Star RAW en cultrapper Snoop Dogg, vandaag gelanceerd. De levende legende, Snoop Dogg, is al meer dan dertig jaar een uitgesproken persoonlijkheid en inmiddels een icoon. Na onder andere Afrojack, Marc Newson, Jaden Smith, Eva Shaw, en natuurlijk Henk Schiffmacher, is het aan Snoop Dogg om te schitteren met het Nederlandse denimlabel. Speciaal voor deze ‘Hardcore Denim’-campagne nam Snoop Dogg zijn single ‘Say it Witcha Booty’ opnieuw op – gestoken in een G-Star RAW jasje. En dat is een feestje om naar te kijken en luisteren. Want wie wil er nou geen mensen, eilanden, struiken, luchtballonnen en Engelse Bulldogs in een G-Star RAW jeans zien ronddartelen?

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Bijzondere samenwerking

Gwenda van Vliet, Chief Marketing Officer bij G-Star RAW legt uit waarom het merk en Snoop Dogg zo’n match zijn. ‘Snoop Dogg is de beste in zijn klasse, authentiek en uitgesproken. Hij weet zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en brengt werelden op een onverwachte manier bij elkaar. Onze gezamenlijke campagne brengt deze filosofie tot leven en is tegelijk een eerbetoon - met een grote knipoog - aan denim booties.’

Snoop Dogg voegt hieraan toe: ‘Ik werk samen met G-Star omdat we beiden grenzen verleggen, voorop willen lopen en baanbrekend blijven. Wij zijn meesters in ons vak, leiders, snap je? Wij kijken beiden vooruit!’ En zo is het, wij hadden het niet beter kunnen verwoorden. Shop de spraakmakende collectie direct via onze shop. En mocht je het zelf niet kopen, dan kan je altijd à la Snoop Dogg iemand anders tippen om de collectie voor jou aan te schaffen. Hoe? Just Say It Witcha Booty. 

Je kunt de gehele collectie vinden op hun website!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer