Fashion

From Hats To Heels: 'Hoe leuk is het als een auto echt past bij wie je bent?'

Kristel, 11 mei 2017

From Hats To Heels: 'Hoe leuk is het als een auto echt past bij wie je bent?'

Als modeminnende vrouw besteed ik veel aandacht aan mijn looks. Alles moet kloppen: van outfit tot kapsel, van tas tot schoen. Hoe leuk zou het dan zijn als je auto dan ook nog eens perfect in het plaatje zou passen? En dat is precies wat Toyota dacht toen zij drie fashionable influencers vroegen hun ultieme Toyota AYGO te ontwerpen, zodat deze naadloos aansloot bij hun stijl. Het resultaat? Drie plaatjes van AYGO's met de namen Edgy, Chique en Sassy. 

Toyota AYGO Sassy

Larissa van de blog From Hats To Heels ontwierp de Toyota AYGO Sassy. Zij startte haar blog ruim vijf jaar geleden en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een mode, beauty en lifestyle platform waar ze fulltime mee bezig is, Met haar persoonlijke reisreports, beauty reviews en (life)style tips probeert ze haar lezers te inspireren om zichzelf te zijn en een (levens)stijl voor zichzelf te creeëren die bij hen past en hen gelukkig maakt. Haar stijl: elegant, edgy en een tikje eigenwijs. Wij zijn benieuwd: hoe zie je dat terug in de Sassy AYGO?

'De Sassy is een elegante auto met een pittige uitstraling en past daarom helemaal bij mij en mijn stijl.'

Kun je uitleggen waarom jouw AYGO bij jouw stijl past?
Ik omschrijf mijn stijl in het Engels ook wel als “Sassy”, wat staat voor gedurfd, dynamisch en fris. Ik was er daarom meteen over uit dat ik voor een witte uitvoering wilde gaan met donkere accenten. In mode houd ik ervan om te spelen met contrasten: stoer – vrouwelijk, basic – statements, klassiek – modern. En dat alles vind ik terug in deze AYGO. De Sassy is een elegante auto met een pittige uitstraling en past daarom helemaal bij mij en mijn stijl.

Waarom vind jij het belangrijk dat jouw auto bij je stijl past?
Ik denk dat je een auto kunt zien als één van de grootste en meest kostbare accessoires die een vrouw kan hebben. Het is dátgene waarin je op een locatie verschijnt nog voordat iemand je outfit kan zien. Hoe leuk is het als een auto dan echt past bij wie je bent? Als je een goede outfit draagt, zit je vaak automatisch wat lekkerder in je vel en mijn AYGO geeft mij datzelfde gevoel.

Beschrijf de ultieme road trip in jouw AYGO
De ultieme roadtrip zou voor mij zijn met goede vrienden langs alle stranden van Bloemendaal t/m Saint Tropez te reizen. Veel zien, cultuur opsnuiven en vooral genieten. Maar ik kan ook al heel blij worden van een city tripje naar een mooie stad in Nederland. Het is heerlijk om met de AYGO de vrijheid te hebben dit allemaal te beleven in style, en... met open dak natuurlijk.

Are you Sassy?

Scotch & Soda Skinny riem van leerMaison Scotch Scotch & Soda
€ 39,95 € 20,00
p/d €8,90. Toyota AYGO Fashion Edition SassyToyota AYGO
€ 8,90
Large Hoops 2.0 - Gold/SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 3,95
2nd Day HARIS Blouse white2nd Day Zalando
€ 139,95 € 97,95
Steve Madden pumps zwartSteve Madden Sacha
€ 119,99 € 48,00
IRO Carmela minirok met ruchesIro de Bijenkorf
€ 195,00 € 136,50

Benieuwd hoe de andere AYGO's eruit zien en waarom deze misschien nóg beter bij jouw stijl passen? Check het snel op de website van Toyota!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer