Fris, jong en budgetproof: Only

Wie in december big spender speelde, moet in januari bezuinigen. Even geen geld voor mooie schoenen, tassen en vestjes. Op dat moment vallen bij mij altijd spontaan de gaten in mijn kleren en zit ik niet alleen met een gat in mijn budget, maar ook in mijn garderobe. You get the problem? Voor alle budgetshoppers in januari wil ik daarom nog een keer de spotlight op een overbekend merk zetten. Want Only heeft mooie kleding voor kleine prijsjes.

Jong, fris, stoer met een vleugje sexy. Dat is Only. Het begon allemaal als een betaalbaar jeansmerk, maar groeide uit tot een volwaardig merk voor jonge vrouwen. Een merk dat nog steeds heel betaalbaar is. Only gaat uit van drie verschillende types vrouw: true, edge and love. Love is girly met een flinke dosis glamour. True is down to earth en houdt van comfy boyfriend kleding. Edge kleedt zich stoer in t-shirts en destroyed jeans. Welk type ben jij?

Only Fashion Finds van Fashionchick:

Only FORREST...
Vest, Forrest
EUR 34.95
(Zalando)
Only JANNI...
Blouse, Janni
EUR 26.95
(Zalando)
Only FOROSS...
Parka, Forros
EUR 69.95
(Zalando)
Only LONDON...
Jurk, Londo Woven Dress
EUR 34.95
(Zalando)
Only RACE LACE...
T-Shirt, Race Lace
EUR 15.00
(Zalando)
Only DARLING...
Jurk, Darling
EUR 29.95
(Zalando)


Naast deze Fashion Finds heeft Only uiteraard ook heel fijne jeans. Voor zo'n €30,- heb je er al eentje in huis. Denimize the world!
Liefs
Marlies

Voeg het merk Only toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.