Franse lokken in 5 stappen

Charlotte Gainsbourg, Jane Bikrin, Caroline de Maigret. Stuk voor stuk Franse vrouwen met kapsels to die for. Ze zien eruit alsof ze net een wilde nacht achter de rug hebben en een paar dagen hun haar niet hebben gewassen en weten er nog steeds stijlvol uit te zien. De aantrekkingskracht van dit kapsel? Die zit 'm in de nonchalance; het ingetogen cool zijn. Franse vrouwen willen er namelijk altijd liever slim dan mooi uitzien. Want; wie heeft er nog tijd om een boek te lezen, wanneer je iedere dag een uur met je kapsel bezig bent? Volg deze tips en creëer je eigen Franse lokken in vijf simpele stappen. 

french hair

Messy hair in vijf stappen
 

#1: Gebruik de meest simpele shampoo die je maar kunt vinden; meer heb je niet nodig.

#2: Gooi je conditioner maar in de prullenbak. Als we de Franse lokken-experts moeten geloven maakt dit je haar namelijk steil en plat. 

#3: Kom je net de douche uit? Kam je haar vooral niet en loop met een grote boog om je föhn heen. Het devies voor Frans haar luidt: aan de lucht laten opdrogen.

#4: Een borstel is al helemaal uit den boze. Borstel je haar vooral niet, zo blijf het lekker messy. Voor een beetje wind ben jij trouwens ook niet vies (meer): hoe meer wind, des te messy jouw haar.

#5: Droogshampoo en haarpoeder zijn je beste vrienden; dit geeft je haar een coole textuur en zo hoef je jouw het niet iedere dag te wassen. 

C'est ca! 

Striped Kissable Shirt-M/LMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
Schwarzkopf Zijde-Doorkammer ShampooSchwarzkopf The Make Up Spot
€ 2,25
Influence Of The Olsen TwinsModeMusthaves FotolijstModeMusthaves
€ 32,95
Batiste Droogshampoo Strength & ShineThe Make Up Spot
€ 5,89
Bright Lights ParisModeMusthaves ModeMusthaves
€ 26,95
Tie BlouseCostes Costes
€ 49,95
BlazerMexx V&D
€ 139,99 € 54,99
Redken Powder grip 03 7grRedken Lecostore
€ 21,95 € 18,95
It-Girl Alexa ChungModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95

Et voila: tijd om je Franse haar aan de wereld te showen! Let's get messy!

liefs, Anne 

Anne 

Reageer