Fotoverslag store opening Fab. in Amsterdam

Een trotse Fabienne opende afgelopen donderdagavond officieel de eerste Fab. flagshipstore in de Amsterdamse 9 Straatjes. Fashionchick Ellen was hierbij om dit te vieren samen Fleur van Hip voor de Heb en Suzan van WebshopPR. Het merk Fab. was vastbesloten zich in de 9 Straatjes te vestigen. Toeval bestaat niet, want hoe kan het ook anders dat Fab. met als trademark het leren hartje zich vestigt in de Hartenstraat! We love it!

fab store

De winkel van Fab. is een ware snoepjeswinkel. Fabulous kleuren spatten van de muren, tassen, schoenen en zelfs de muziek past bij het Fab. gevoel. “De winkel is het hart van het merk”, zegt Fabienne Chapot, creative director en oprichter van Fab. “Samen met het team zijn we hard aan het werk om van Fab. een wereldmerk te maken. Mijn grootste droom was om een eigen Fab. Store te openen waarin we het totale Fab. gevoel kunnen overbrengen en waar de gehele collectie verkrijgbaar is. De 9 Straatjes is bij uitstek de plek voor Fab. Deze buurt is een podium waar nationale en internationale merken zich op een eigen en opvallende manier presenteren.”

Fotoverslag Fab. store in Amsterdam

fab team

Het complete Fab. team tijdens de opening. Lovely dresses!

fab opening

De winkel stond vol met pers, bn'ers en andere fabulous vrouwen.

hmm

Hmmm... Lekker toetje!

fab store

Mooie stijlvolle kleurcombinaties.

fab store

Jassen en tassen, alles binnen handbereik.

fab store amsterdam

Voor deze kassa leeg je toch graag je portemonnee? Of je koopt er eentje ;-)

fab store amsterdam

De vrolijke etalage, niet te missen!

fab tassen

Spiegeltje, spiegeltje aan de tassenwand.

Wil jij binnenkort een kijkje nemen in de nieuwe Fab. winkel? Goed nieuws, de winkel is 7 dagen per week geopend en bijna iedere dag tot 19:00 uur s'avonds. Zo kunnen de werkende vrouwen ook altijd bij Fab. terecht. Woon jij niet in de buurt van Amsterdam? Je shopt de Fab. accessories ook gemakkelijk online in de Fashion Finder!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!