Fotoverslag Modefabriek 2012

De Modefabriek is weer bezig en heel fashion minded Nederland loopt uit om de nieuwe wintercollecties van 2012/2013 te bewonderen. Dit is een vakbeurs waar meer dan 600 merken hun kleding, schoenen, tassen en accessoires presenteren aan de detailhandel en de pers. Fashionchick was gisteren ook aanwezig. De vraag van de dag was: 'Heb jij nog nieuwe merken gespot?'. Wij wel, maar wij liepen ook veel bekende merken met weer super mooie en hebberigmakende collecties tegen het lijf.

modefabriek 2012

Fotoverslag: het beste van de modefabriek 2012

Voor iedereen die benieuwd is naar de wintercollecties van 2012/2013, nieuwe merken en wat wij nog meer voor leuks spotten op de modefabriek, hebben wij een uitgebreid fotoverslag gemaakt. Geniet ervan en laat je inspireren door de mooie kleuren, fijne materialen en nieuwe mode!

modefabriek 2012

Tot in de puntjes gestyled is blogger Lucy met deze nagellak en matching double finger ring!

modefabriek 2012

Wij spotten deze toffe zonnebrillen bij Are you swedish? De gewone brillen zijn ook erg leuk!

modefabriek 2012

Veel roze en bordeauxrood bij Aaiko.

modefabriek 2012

Gelukkig, de nieuwe Fab. collectie zit in de winter ook weer vol kleur!

modefabriek 2012 fab

Ook de Fab. portemonnees blijven geweldig, Deze kun je toch niet laten liggen? Ironisch genoeg dus heel slecht voor onze portemonnee.

modefabriek 2012 fab shoes

Fab. komt nu ook met schoenen! Dé perfecte pump. Mooie hak met een rits achterop, wij zijn fan! 

modefabriek 2012 anecdote

Jet van Anecdote liet ons haar nieuwe collectie zien. Prachtig! Je zou de stoffen eens moeten voelen, dan ben je meteen verkocht. Anecdote heeft haar collectie uitgebreid met leuke ribbroeken en warme winterjassen. Hebben!

modefabriek 2012

Ook de printjes van Mina UK  en Mink Pink vielen bij ons in de smaak.

dept modefabriek

De stand van het populaire merk DEPT was niet te missen.

10 feet

Deze houthakkersblouse van 10 Feet is toch geweldig? Sterrenstuds op de kraag, wij kunnen niet wachten tot deze online te bestellen is

Josh V

Bij Josh V en Glamorous was het enorm druk op de stand. Iedereen wou op de foto met Danie Bles, Lieke van Lexmond en de modemeisjes. We worstelden ons door de drukte heen naar deze eyecather.

Jacky luxury

Weer veel winterjassen gespot bij Jacky Luxury. Ze hadden ook een heel mooi polkadotjurkje met strikken.

Rut m. fl.

Rut m. fl.

Rut m. fl. (spreek je uit als Rut med flera) is een nieuw merk uit Zweden. Hier ga je zeker nog meer van horen, on-trend en betaalbaar!

The Frye Company

Gezellige stand van The Frye Company.

club manhattan

We like Club Manhattan! Dit sieradenmerk had weer veel moois liggen.

Lee jeans

Lee heeft natuurlijk fantastische jeans, maar ook de winterjassen en Noorse print vesten zijn leuk!

ichi

Bij ICHI zijn we wat langer gebleven, want er was zoveel moois. Van roestbruin tot marine blauw. Leuke prints, afneembare kraagjes, franjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

modefabriek

Nog een nieuw merk, genaamd Blue Denim Lodge, waar we niet omheen konden. Dit is nog maar een greep van de collectie, maar vooral het Isabel Marant look-a-like jasje (helaas niet op de foto) viel bij ons in de smaak!

food

Natuurlijk hoorde bij deze dag 'hard werken' een fashionable en verantwoorde lunch. Maar wij hebben de dag afgesloten met een heerlijk warm frietje en een wijntje op The Borrel!

Het was een geslaagde modefabriek en we hebben (te) veel gezien wat we graag willen hebben. Helaas moeten we nog tot de herfst wachten om deze collecties te shoppen. Welke collectie is jouw favoriet?

Foto's door Laura Gommans.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!