Fotoverslag launch party MEN TODAY

Donderdagavond werd in de Amsterdamse hotspot BAUT de lancering van MEN TODAY in stijl gevierd. Bacardi cocktails, snacks en de heerlijke tunes van DJ Alamaison zorgde voor een onvergetelijke avond. De dresscode 'blue denim' leverde verrassend mooie plaatjes op! 

Zoals je donderdag al kon lezen op Fashionchick hebben wij een broertje erbij. Met de lancering van MEN TODAY heeft de Nederlandse man ook eindelijk een plek waar het aanbod van de beste webshops overzichtelijk verzameld is. Toen ik paar jaar terug met Fashionchick begon kreeg ik vanzelfsprekend de vraag van verschillende mannen: "Waarom alleen een site voor vrouwen? En wij dan?"

Dat is natuurlijk ook niet helemaal eerlijk, snap de teleurstelling. Sorry mannen. Maar jullie zijn toch anders, shoppen anders en daar had ik geen kaas van gegeten. Ook was het online aanbod voor mannen summier. Maar tijden veranderen, met mooie webshops, veel aanbod voor mannen en sitemanager Tom hebben gaan we de uitdaging aan! Slim shoppen kan nu ook voor hem! Dit lanceringsfeest is wat ons betreft een mooi startsein, kijk mee en geniet van de sfeerimpressie van deze geslaagde avond. 

MEN TODAY Blue denim lanceringsfeest

mentoday

Fashionchicks Elise en Marlies. 

mentoday

Altijd heel gezellig om even bij te praten met blogger Leroy Aznam van CommerDesLeroi.

mentoday

Amanda met Menzo en Kristel.

mentoday

De prachtige actrice Jasmine Sendar ook gehuld in blue denim.  

mentoday

De speech van Tom, waarom het tijd is dat er meer mannen op het Fashionchick kantoor moeten komen. Had iets te maken met al het gekakel ;-). 

mentoday

Knapperds! Wendy en designer chick Mette. 

mentoday

De altijd heerlijke tunes van DJ Alamaison, die nog even twee uur langer door ging. "Oke, nog eentje dan". 

mentoday

Dat had misschien iets te maken met de Bacardi Mojito's die een tikkeltje sterk waren.

mentoday

Love the look!

mentoday

Abbie van Fashionchick.com en Kavita van Fashionchick.co.uk. 

ment

Pretty girls.

mentoday

De 'modellen' van MEN TODAY. 

ment

Yeah! De goodiebags waren ook errug lekker ;-). 

Wij zijn nog steeds aan het na genieten van de launch party. Hebben jullie je vriend, broer of vader al getipt? Benieuwd wat jullie van MEN TODAY vinden.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer