Fotoreport: Jackie Best Dressed party 2013

Eergisteren waren wij bij één van de leuke modefeestjes, de Jackie's Best Dressed 2013. Een avond vol inspirerende mensen. Heel mode minnend Nederland, juryleden, fotografen, stylisten, modebloggers en uiteraard de genomineerden voor de Best Dressed Award waren aanwezig. Altijd goed voor een flinke dosis mode inspiratie.

Onder het genot van goede wijn en heerlijke sushi bij nieuwe hotspot van Amsterdam, de Oyster Club, werd eergisteren de winnares bekend gemaakt. De trotse winnares is de sprankelende vrouw Renate Gerschtanowitz. Ze heeft een geweldig gevoel voor stijl en weet pret-a-porter en high street uniek te combineren. Wij vinden het dan ook geheel terecht dat ze zich Jackie's Best Dressed 2013 mag noemen!

De overige top 5 bestaat uit: Victoria Koblenko, Lieke van Lexmond, Daphne Deckers en Sophie van der Stap. Benieuwd naar de rest van de lijst? Jackie nummer 59 ligt nu in de winkel.

Report Jackie's Best Dressed 2013

oyster

De nieuwe hotspot van Amsterdam. Ze hebben ook een heerlijk terras, mocht de zon weer tevoorschijn komen.

jackie

Fun met fashionblogger Chloe Sterk.

oyster

Jackie's Best Dressed Renate Gerschtanowitz aan het woord.

renate

Met een nieuwe hoofdredacteur aan het roer (midden), gaat ook het blad een nieuwe koers varen. Zo is het elegante Jackie logo weer terug, we like!

nikkie

Oui, une croissant s'il vous plait. 

wendy

Fashionchick Wendy.

photobooth

Photobooth fun!

nikkie janice

Nikkie Plessen en Janice.

niels en cover

Zanger Niels.

mimi

Spiegel momentje met fashionblogger Mimi.

beertje

Beertje van Beers.

wen

Wendy, ik en Lucie.

ri nina
Ricardo en Nina.

saba
Ontwerpster Saba Tark.

details
Gouden details.

schoenen beertje
Beertjes schattige schoentjes.

nikkie renate
Nikkie en Renate.


Vinden jullie niet dat Nikkie er ook geweldig uit ziet in haar Mart Visser rok en t-shirtje van haar eigen kledinglijn NIKKIE? Renate draagt een rok van Claes Iversen en het staat haar geweldig! Absoluut een terechte nummer 1!

Volg je ons al op instagram? Je bent dan direct op de hoogte van alle fashion feestjes, looks van celebs en on trend fashion finds!

liefs, Amanda van Effrink

Amanda van Effrink When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer