Lifestyle

Fotoreport: Fashionchick Bloggercafé

Kristel, 04 juli 2016

Fotoreport: Fashionchick Bloggercafé

Afgelopen vrijdag was het zover: wij organiseerden de derde editie van het Fashionchick Bloggercafé in dé hotspot van Amsterdam, de A'DAM Toren. Als onderdeel van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Dynamic Store (jaja, dat is een hele mond vol) gaven wij vier van onze favoriete bloggers/influencers de kans jullie hun succesverhaal te vertellen. Zo deelde Eleonora van Freckles in Style haar tips & tricks voor de perfecte Instagram-feed, onthulde Maureen Powel hoe zij al haar werkzaamheden combineert met het moederschap, liet Iris van A Dash Of Fash zien welke aspecten ervoor zorgen dat haar foto's en blog-content nu wél werken en vroeger niet en sloot Eve Tomaszewski van The Goaldiggers Club af met tips om het in de modewereld te maken. Kortom: één en al modische inspiratie op de vrijdagavond!

Fashionchick Bloggercafe

Maar natuurlijk was er meer. Zo zou Fashionchick Fashionchick niet zijn als er niet een plek was waar je ongestoord selfies kunt maken. Dit keer deden we het wél even anders, want zo hoort dat als je samenwerkt met MBFWA, toch? Voor ons geen stilstaande beelden, nee, we gingen voor spectaculaire gifjes van GIFGIF! En dus stonden wij, en iedereen die een kijkje was komen nemen in het Fashionchick Bloggercafé, te springen, dansen, schudden en wiebelen voor de GIFGIF booth. Alles om het perfecte gifje te maken natuurlijk!

Het Fashionchick Bloggercafé in foto's

Fashionchick Bloggercafe

L Gekke bekken trekken voor de perfecte GIFGIF post op Instagram? Daar draaien wij onze hand niet voor om.
R Eve Tomaszewski van The Goaldigger vertelde alles over haar road to success. 

Fashionchick Bloggercafe

L Wij waren niet de enige die niet weg te slaan waren bij de GIFGIF booth...
R Iris van A Dash Of Fash beet het spits af. En hoe! 

Fashionchick Bloggercafe

L Trots op onze vier bloggers en influencers!
R Ook Maureen en haar kinderen wisten de GIFGIF booth te vinden.  

Fashionchick Bloggercafe

L Eleonora van Freckles in Style vertelde alles over de perfecte Instagram feed.
R Blogger, stylist, model én moeder... Maureen doet het en vertelde hoe. 

Fashionchick Bloggercafe

L Natuurlijk gaven we ook weer bomvolle goodiebags weg. Met dit keer een zonnebrillenkoord van My Jewellery, een oogschaduwpalet van MUA Make-up, een drinkfles van ModeMusthaves, de trendgids van LookX, een heerlijk huidproduct van Hannah Skin Care, siroop van Lief! Lifestyle, douchegel van Treaclemoon, lekkere Treets Body Scrub, nagellak van Essie, een reep van Eat Natural en een drankje van Vitaminwell.
R Opperste concentratie bij het publiek.

Wil jij bij één van de shows van Mercedes-Benz FashionWeek zijn? Bestel dan nu je tickets

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer