Guest editors

Foodie Monique: Drie recepten voor het Paasweekend

Monique, 20 maart 2016

Foodie Monique: Drie recepten voor het Paasweekend

Pasen staat voor de deur, en dat betekent: eindeloos brunchen, liefst met de leukste mensen om je heen. En onbeperkt paaseitjes eten, natuurlijk… 

Monique van Loon

Ik geef je mijn drie favoriete recepten om te maken tijdens dit lekker lange paasweekend.

Supersimpel roerei à la béarnaise

roerei

Ik ben dol op eieren, en gek op béarnaisesaus met lekker veel dragon. Alleen is zo'n saus niet zo heel eenvoudig om te maken. Daarom bedacht ik een variant in een roerei. Een gemakkelijke twist met dezelfde soort smaak als een béarnaisesaus! 

Gezonde chocolademilkshake

chocolademilkshake

Deze gezonde chocolademilkshake is een stuk lichter dan de gewone shakes met volle melk, roomijs en chocoladesaus. Maar geloof ons: hij is net zo lekker (misschien nog wel lekkerder!), want anders zou ik ‘m natuurlijk niet drinken. 

Broodje met Zeeuws spek, avocado en een gepocheerd ei

broodje gepocheerd ei

Dit broodje met Zeeuws spek, avocado en een gepocheerd ei is onweerstaanbaar lekker. En simpel, als je een beetje oefent met eieren pocheren. 

Over Monique van Loon
Monique begon als modemeisje en hoofdredacteur bij Girlscene. Nu staat deze girl boss & internetondernemer en pur sang aan het roer van Culy.nl, is ze culinair schrijver en met name de koningin van de Guilty Pleasures. Monique blogt maandelijks voor Fashionchick over food met daarover een sausje van Mode. Volg Monique op Instagram en Twitter

liefs, Monique van Loon,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer