Guest editors

Foodie Monique: de ultieme Netflix snacks

Monique, 29 oktober 2015

Foodie Monique: de ultieme Netflix snacks

Hoe vaak ik wel niet de term 'Netflix and chill' de afgelopen tijd voorbij heb zien komen. Maar als echte foodie ga denk ik toch maar voor 'Netflix and snack'. Dit zijn mijn favoriete snacks voor bij de lekkerste series. Ik laat je niet langer wachten: laat het bingewatchen maar beginnen!

netflix

House of Cards: spareribs
Als je aan House of Cards en eten denkt, dan denk je aan Freddy’s ribs. Frank Underwood is niet voor niets zo gek op de kleverige spareribs van deze oldskool BBQ-joint. Ik maak mijn spareribs graag nog lekkerder met homemade barbecuesaus (waar stiekem Coca Cola in zit).

Pretty Little Liars: chocoladetruffels
Deze chocoladetruffels hebben een verrassende vulling: van jodenkoeken en roomkaas. Mega lekker, en perfect bij deze spannende meidenserie.

Narcos: arepas
Eén van mijn nieuwste verslavingen is Narcos. Deze serie over drugskoning Pablo Escobar speelt zich af in Colombia, dus daar hoort een latino snack bij. De arepa is daarvoor perfect: dit ronde broodje, krokant van buiten en zacht van binnen, wordt in Colombia bij vrijwel elke maaltijd gegeten en volop op straat verkocht. 

netflix

Suits: hotdogs
Topadvocaat Harvey Specter is liever aan het werk dan dat hij aan eten denkt, maar af en toe stopt hij een klassieke Wall Street-hotdog in z’n mond. Zo tussen twee rechtszaken door, bij een streetfoodkarretje in New York. De lekkerste hotdog die ik ooit at, was van Brandt & Levie. Gelukkig wilden ze hun recept met mij delen!

Dexter: donuts
Als Dexter niet lekker aan het moorden is, haalt hij donuts voor z’n collega’s op het politiebureau. Mierzoet en geglazuurd met dikke icing. Je kunt ze in Nederland nog niet echt goed kopen (behalve die vieze bij de supermarkt), dus maak ze vooral zelf!

Over Monique van Loon
Monique begon als modemeisje en hoofdredacteur bij Girlscene. Nu staat deze girl boss & internetondernemer en pur sang aan het roer van Culy.nl, is ze culinair schrijver en met name de koningin van de Guilty Pleasures. Monique blogt maandelijks voor Fashionchick over food met daarover een sausje van Mode. Volg Monique op Instagram en Twitter

liefs, Monique van Loon,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer