Fitgirl Daphne: Let's get real!

De hele maand september staat Fitgirls.nl in het teken van bewustwording van onze innerlijke kracht. Om dit extra daadkracht bij te zetten, lanceren we vandaag de campagne #LETSGETREAL. Wij roepen alle vrouwen op om hun masker af te zetten en hun 'echte' ik te laten zien. Door ons te helpen, help je andere vrouwen bewust te maken, zodat zij zichzelf gaan accepteren wie ze echt zijn in plaats zichzelf te spiegelen aan hun ideaalbeeld. Hoe dat werkt? Bekijk onze campagnetrailer en zie de vrouwen die jou voorgingen. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Ook meedoen? Schrijf jouw onzekerheid of struggle van vroeger of nu op papier. Plaats een zwart-wit foto van jezelf met dit papiertje op social media en tag drie andere vrouwen die jij ook uitdaagt om zichzelf te laten zien! Het is tijd om alle vrouwen bewust te maken van hun innerlijke power! Ik doe het voor en trap af met mijn drie #LETSGETREAL momenten. Ik daag jou ook uit om met de billen bloot te gaan! Durf jij het aan? 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

#1 Het begon allemaal bij het schoonheidsideaal dat ik in gedachten had. Als ik tien jaar geleden net als Aladdin een genie in the bottle had en drie keer kon wensen wat ik het liefst wilde, dan stond steil haar met stip op nummer één. “Wat? Waarom? Je bent toch mooi zoals je bent? Ik zou een moord doen voor jouw krullen!” Ik hoor het jullie denken, maar niets is wat het lijkt. Nee hoor, des te steiler, des te beter! En zo werd mijn liefde voor de stijltang geboren.

#LETSGETREAL: Ik gooide mijn stijltang weg en liet mijn kroezende krullen aan de wereld zien. Ik knipte een groot stuk van mijn chemisch behandelde steile haar af en begon mijn natural hair journey. Wat een opluchting, wat een openbaring! 

#2 Als ik terug kijk, leefde ik in een wereld waarvan ik dacht dat ik alleen geaccepteerd zou worden als ik er net zo uitzag als de mensen om me heen. Ik was alleen maar bezig met hoe ik wilde zijn en niet met wie ik nu eigenlijk was. Het was nooit goed genoeg. Ik was 28 maar wilde 25 zijn. Baalde van mijn leeftijd en loog er soms zelf over.

#LETSGETREAL: Waar had ik het nou over? Er zijn mensen die ziek zijn of een ongeluk krijgen en het leven verliezen en ik baal omdat ik richting de 30 ga? Er kwam een ommekeer. Ik nam genoegen met wie ik was, ik besefte me dat ik moest genieten van het hier en nu. Ik nam afstand van mijn schoonheidsidealen en omarmde míjn eigen schoonheid!

fitgirls

#3 En last but not least: ik wilde dunner zijn, maar dan wel perfect in proporties. Dus iets plattere billen, een smallere taille, een spitse neus en de lijnen onder mijn ogen weggewerkt.. En oja, eigenlijk wilde ik dan ook wel een vijfde, zesde en zevende wens doen. Ik wilde namelijk ook wel een stukje langer zijn en ik moest natuurlijk niet vergeten om mijn familie en vrienden alle gezondheid van de wereld toe te wensen…

#LETSGETREAL: Ik besefte dat dit is wie ik ben. Hier moet de wereld het maar mee doen, dacht ik. En wat als ze het niks vinden? Dan maar niet, dacht ik heel stoer. Aan de andere kant was ik bang dat ik in een hokje geplaatst zou worden, dat ik negatieve reacties zou krijgen over mijn haar of dat het me simpelweg niet zou staan. Ik ben nog lang niet daar waar ik wil zijn, want als vrouw heb je altijd iets te klagen, maar ik ben goed op weg. Ik ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie!

Heb je mijn zes tips voor een bikiniproof lijf al gelezen?

liefs, Daphne 

Daphne  Strong is Size Perfect * Let's get Real

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Sylvana 1 jaar geleden

    Ik heb een jaar of 3 geleden losgelaten wat ik niet ben. Ik verkies gelukkig zijn boven onzeker zijn over mijn lichaam.