Guest editors

Fitgirl Daphne: Januari 2016; back to basic!

Daphne, 06 januari 2016

Fitgirl Daphne: Januari 2016; back to basic!

Na de feestdagen en oud & nieuw is het tijd om in het nieuwe jaar weer orde op zaken te stellen. Je hebt je iets meer laten gaan dan normaal want ja, het was nou eenmaal feest. Misschien heb je zelfs even vrij genomen tussen kerst en oud & nieuw, ben je lekker gaan stappen op een doordeweekse avond en heb je iets meer wijn gedronken dan je normaal zou doen. Bij fitgirls.nl gaan we in de maand januari daarom #backtobasic. 

januaro

Wij geloven dat je dichter bij jezelf komt door terug te gaan naar de basis. Zo stap je fris en helder het nieuwe jaar in en pak je gelijk de juiste basiselementen voor een fit en gezonde leefstijl. Een goede basis is nodig om op verder te kunnen bouwen, dus een goede start is het halve werk! Wat heb je nodig en waar ligt voor jou de uitdaging?

Topshop bomberjackTopshop wehkamp.nl
€ 76,00 € 52,00
Nike dames hardloopschoenen Air Zoom Pegasus 32Nike wehkamp.nl
€ 110,00 € 89,95
TOPSHOP Sweater van fleece met letterprintTopshop de Bijenkorf
€ 34,00

Hoe maak je een simpele maar gezonde maaltijd?
Niet kunnen koken bestaat niet. Koken is een handeling die je kunt leren en je eigen kunt maken. Door steeds een stapje verder te gaan daag je jezelf uit. En net als bij alles wat je moet leren ga je een paar keer onderuit. Je zal een keer een misstap maken en het eten zal totaal verpest zijn maar dat betekent niet dat je het niet kunt. Blijf in jezelf geloven en kies simpele gerechten om mee te beginnen. Bedenk ook dat koken gepaard gaat met geduld en liefde.. heel veel liefde! 

faphne

Money, money, money..
De afgelopen maand heb je vast meer geld uitgegeven dan je ooit doet in een maand. Ik in ieder geval wel.. Je koopt cadeautjes voor sinterklaas en/ of kerst. Je hebt vaker etentjes en meestal koop je ook iets moois voor jezelf. Dit kan allemaal omdat je misschien wel een dertiende maand of eindejaarsuitkering hebt of gewoon de afgelopen maanden gespaard hebt voor je grote uitgaven in december. Het is tijd om rustig aan te doen en op je centen te letten! Dat betekent wekelijks je boodschappen doen, even een maandje niet shoppen en de etentjes, lunch en koffie afspraken voor een maand laat zitten want de maand januari is lang… erg lang! 

daphne

Tijd voor sport..
Als echte shopaholic houd ik tijd over als ik op mijn centen moet letten. Zomaar even de stad in met de gedachte om even te kijken pakt nooit zo goed uit. Ik kom altijd wel thuis met iets. Nu ik back to basic ga en de stad even de rug toekeer ga ik mijn tijd anders besteden. Als dit bij jou ook zo is dan kan je deze tijd nu mooi gebruiken om de sportschool in te duiken. Gebruik de maand januari om een goede basis neer te zetten en ga daarop verder bouwen. Je zult zien dat je aan het einde van de maand jezelf als herboren voelt. Don’t let that feeling fool you! Ga door met sporten en je zult beloont worden met een #bikinibody.

Foto's door: Allard Timmermans

Over Daphne
Daphne is één van de enthousiaste chicks achter Fitgirls.nl. Dagelijks motiveert zij samen vrouwen om er een healthy lifestyle op na te houden en blogt over training, voeding & lekkere recepten. Daphne blogt maandelijks voor Fashionchick om ook jou een beetje fit te houden. Volg Daphne en de andere fitgirls op Instagram en Facebook

liefs, Daphne , Strong is Size Perfect * Let's get Real

Lees meer