Guest editors

Fitgirl Daphne: Bikiniproof in 6 tips

Daphne, 02 augustus 2015

Fitgirl Daphne: Bikiniproof in 6 tips

Meet onze nieuwe blogger & fitgirl Daphne Matthew! Deze stoere en modebewuste chick is één van de girls achter het platform Fitgirls.nl, waar ze dagelijks vrouwen motiveert om er een healthy lifestyle op na te houden. Op Fitgirls.nl lees je tips en advies over training, voeding en lekkere gezonde recepten. Een afwisseling van no-nonsense, toegankelijke artikelen en persoonlijke verhalen van de fitgirls. Deze maand geeft Daphne ons 6 tips die je bikiniproof maken. Read on!

Nu kan ik, als een echte Fitgirl betaamt, mijn workouts en voedingspatronen tevoorschijn toveren en jullie er van overtuigen dat deze manier echt de beste manier is om bikiniproof te worden. Maar wij van Fitgirls.nl geloven dat de beste manier om bikiniproof te worden niet alleen bij een lijstje workouts begint, maar zeer zeker ook mentaal: lekker in je vel zitten en doen wat goed voelt! Met deze tips kun je morgen al bikiniproof zijn en zit het goed in je koppie!

fitgirls

1. Strong is size perfect:  Met dit statement willen wij laten zien dat je ‘fit’ voelen juist niet om vorm gaat, maar om hoe jij je voelt. Sterk van binnen en buiten. Laat dat stemmetje, dat jou steeds vertelt hoe je er eigenlijk uit had moet zien, varen. Omarm jouw eigen lichaam met alle imperfecties. Wees blij met wie je bent. Met deze gedachte ben je altijd bikiniproof!

2. Health: Als je goed bent voor je lichaam, dan is je lichaam goed voor jou. Zorg dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en gevarieerd eet. Zoek goed uit wat voor jouw lichaam werkt en drink genoeg water!
 
3. Fashion: Om bikiniproof te zijn heb je natuurlijk een bikini nodig! Het is superleuk om de trend te volgen en mee te gaan met de sportkleding trends van het seizoen. Kijk ook goed wat voor bikini bij jouw lichaam past. Met beugel of zonder beugel? Hoog broekje of laag broekje? Gelukkig heb je verschillende modellen en is er voor iedereen wel wat bij!

Topshop SET Bikini multibrightTopshop Zalando
€ 37,95
KABUKI 14-2 triangle bikiniProtest Protest
€ 39,99 € 11,99
Seafolly BLOCK PARTY Badpak blackSeafolly Zalando
€ 104,95 € 83,95

4. Training: Het is zeker belangrijk om te trainen als jij je fit wilt voelen in je lichaam en zo ook in je bikini. In welke mate en frequentie je dat doet dat moet je helemaal zelf inplannen. Op deze manier is er geen goed en fout! Geniet, maak je hoofd leeg, haal er energie uit en rock that body op het strand!

5. Beauty: We leven in een cultuur waar we als vrouw vaak perfectie nastreven: je haar perfect in de krul, je nagels mooi gelakt en je make-up flawless. Om echt bikiniproof te worden is het belangrijk om dit beeld van perfectie voor even los te laten. Doe je haar in een mooie vlecht of vissengraat, smeer je gezicht in met een dagcrème met SPF en smeer wat vaseline op je oogleden en jukbeenderen voor een glowy effect. Bescherm vervolgens je lippen goed tegen de zon met een lippenbalsem met SPF. Doe eventueel een beetje waterproof mascara op en je natural beach look is ready to blow the world away!

NUXE Creme Merveillance Visible Expression LinesNuxe Superwinkel.nl
€ 38,95 € 33,95
Vaseline Lip Therapy - OriginalVaseline The Make Up Spot
€ 2,25
high impact waterproof mascara 8 MLClinique ICI PARIS XL
€ 21,15

6. Last but not least: Smeren, smeren, smeren! Vermijd de zon tussen 12:00 uur en 15:00 uur en oja.. vergeet niet je bikinilijn bij te werken om je op je ‘bikini best’ te voelen!

Over Daphne
Daphne is één van de enthousiaste chicks achter Fitgirls.nl. Dagelijks motiveert zij samen vrouwen om er een healthy lifestyle op na te houden en blogt over training, voeding & lekkere recepten. Daphne blogt maandelijks voor Fashionchick om ook jou een beetje fit te houden. Volg Daphne en de andere fitgirls op Instagram en Facebook

liefs, Daphne , Strong is Size Perfect * Let's get Real

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer