Fitgirl Daphne: 6 tips om sportief de winter door te komen

Je kent het wel.. Lekker buiten in het park mee doen met de bootcamp lessen, even een rondje hardlopen want het zonnetje schijnt zo lekker of snel een duik in het buitenbad voor 25 baantjes zwemmen worden ingeruild voor de bank en een lekker warm kleedje. Het wordt winter en het liefst blijf je binnen! Toch is het belangrijk om je programma door te zetten, want juist in de winter heeft je lichaam die endorfine boost het hardst nodig!

Daphne wintertips

6 tips die mij altijd helpen om de winter sportief door te komen

Tip 1: Waar wordt elke vrouw blij van? Ik hoef daar niet lang over na te denken.. Van shoppen natuurlijk! Samen met de herfst en de winter komt ook de nieuwe F/W sportcollectie uit! Klim achter je laptop en zoek een fijne nieuwe sportoutfit uit! Winter is coming! Well let it come!

Tip 2: Wanneer je ’s ochtends de deur uitgaat is het donker en wanneer je ’s avonds thuis komt is het ook donker. Eenmaal thuis aangekomen heb je totaal geen zin om weer de deur uit te gaan. Neem je sporttas mee en fiets na je werk meteen door naar de sportschool of yoga club. Na het sporten ben je heerlijk rozig en zit die bank nog lekkerder!

Even&Odd Sporttas black/roseEven & Odd Zalando
€ 26,95
Hoodie that'll shake your bootyFitgirlcode Fitgirlcode
€ 49,95 € 35,95
Sport LeggingAmy & Ivy The Sting
€ 35,00 € 19,95

Tip 3: Als je er voor kiest om in één keer door te gaan na het werk, spreek dan meteen af met een vriend of vriendin. Hij of zij kan net dat duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt om toch naar de sportschool te gaan. En zeg nou zelf..  samen sporten is toch veel leuker dan alleen?

Tip 4: Elke vrouw wil ze trainen: buik, billen en benen! Woon je in een rijtjeshuis dan heb je een trap, woon je in een flat of appartement dan heb je vaak een trappenhuis. Twee Vliegen in één klap! Je hoeft niet naar buiten én je traint je buik, billen en benen optimaal!

Tip 5: Tegenwoordig staat YouTube vol met tutorials. Haal je workouts hier vanaf en own de woonkamer. Wat heb je nodig? Niet zoveel.. de bank, een paar dumbells, een kettlebell een elastiek, misschien een springtouw? Alle tafels en kasten aan de kant en let the game begin!

whkmp's GREAT LOOKS SPORT topwhkmp's GREAT LOOKS wehkamp.nl
€ 29,95 € 17,95
Ibiza long tightsJogha Fitgirlcode
€ 69,95
adidas by Stella McCartney YOGA MAT Fitness / Yoga raven/natgreyZalando
€ 49,95

Tip 6: Dit alles heeft natuurlijk ook met een bepaalde mindset te maken. Laat jezelf niet gek maken! Kies waar jij voor staat en laat je niet meevoeren in de negativiteit van anderen. It’s just not worth it! Zet die knop om en je merkt dat je in de winter net zo lekker van sporten gaat genieten als in de zomer. En vergeet niet: bikini bodies are made in winter! 

Over Daphne Matthew
Deze stoere en modebewuste chick is één van de girls achter het platform Fitgirls.nl, waar ze dagelijks vrouwen motiveert om er een healthy lifestyle op na te houden. Op Fitgirls.nl lees je tips en advies over training, voeding en lekkere gezonde recepten. Een afwisseling van no-nonsense, toegankelijke artikelen en persoonlijke verhalen van de fitgirls.

liefs, Daphne 

Daphne  Strong is Size Perfect * Let's get Real

Reageer