Guest editors

Fitgirl Daphne: 5 tips voor meer energie

Daphne, 02 mei 2017

Fitgirl Daphne: 5 tips voor meer energie

Ken je dat? Je hebt onwijs veel te doen maar je energie laat je in de steek. Op je vrije dag heb je van alles gepland waar je normaal niet aan toe komt maar nét op die dag ben je niet van de bank af te krijgen en is Netflix je beste vriend. De volgende dag baal je omdat er niks is gebeurd en je alles weer een week voor je uit moet schuiven. Hoe kun je je energielevel nou hooghouden en meer genieten? Ik geef je 5 tips. 

Daphne

 1. Good food is good mood!

Eet minder bewerkt voedsel en ga voor plantaardig. Bewerkt voedsel bevat veel suikers en die kunnen een aanslag zijn op je lichaam. Eet meer groente, peulvruchten, granen, zaden, fruit en noten en je gaat merken dat je, je minder moe voelt.

 2.Life is so much easier when you just chill out.

Altijd maar in een tempo doorgaan put je lichaam uit. Voordat je er erg in hebt ga je moe naar bed en sta je moe op. Niet leuk! Probeer een paar keer per dag je rust te pakken zodat je even kan bijkomen en opladen.

Daphne

 3. Multitasking means screwing up several things at once!

Het lijkt een goed idee: twee of zelfs drie verschillende dingen tegelijk doen. Toch is multitasking niet heel fijn voor je energielevel. Door een ding tegelijk te doen ben je vaak veel productiever. Zo spaar je energie en haal je meer voldoening uit je werk.

4. Make your passion your paycheck!

Zodra je vanuit je passie werkt dan geeft je werk je energie, in plaats van dat het je uitput. Het is enorm belangrijk om te doen wat je echt leuk vindt en niet werkt omdat je je rekeningen moet betalen.

 5.    Simplify your life, learn to say no!

Tegenwoordig lijk je wel succesvol als je veel dingen doet en dat vooral ook laat zien aan de buitenwereld. Alles aanpakken wat op je weg komt lijkt de juiste keus want je wil niks missen, toch is het heel erg belangrijk om nee te zeggen. Bedenk goed wat voor jou belangrijk en waardevol is en doe de dingen die voor jou iets bijdragen en je echt blij maken

Over Daphne
Daphne is één van de enthousiaste chicks achter Fitgirls.nl. Dagelijks motiveert zij samen vrouwen om er een healthy lifestyle op na te houden en blogt over training, voeding & lekkere recepten. Daphne blogt maandelijks voor Fashionchick om ook jou een beetje fit te houden. Volg Daphne en de andere fitgirls op Instagram en Facebook  

liefs, Daphne , Strong is Size Perfect * Let's get Real

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer