Fit de zomer in? Doe mee en win de Fitgirlcode Guide!

De komende weken is het healthmaand bij Fashionchick, en dat vraagt om een samenwerking met Fitgirlcode! Wij vinden dat chicks die keihard aan hun healthy lifestyle werken, echte heldinnen zijn. Want het is niet altijd even makkelijk. Gelukkig helpt de Fitgirlcode guide je een handje!

Fitgirlcode guide

What to expect?

Iedere week krijg je een glimps uit de Fitgirlcode Guide! We delen een voorbeeld van een eetschema, een killer workout, en last but not least, een relaxte mindfulness oefening die voor rust in je koppie zorgt. En dat is niet alles. Jullie maken ook nog eens iedere week kans op een toffe Fitgirlcode goodiebag. En die is zeker niet schaars gevuld! Mocht je ‘m binnen hengelen, ben je toch een beanie, tasje, drinkfles én natuurlijk een Fitgirlcode Guide rijker! Mooi meegenomen dus!

Fitgirlcode Guide, quoi?

Stel, je bent aan het tobben met de extra kilo’s, wil lekkerder in je vel zitten, de gezonde keuken ontdekken, kortom, een more healthy and happy versie van jezelf worden. There’s no time to waste! We weten allemaal hoe lastig het is om écht gezonde veranderingen door te voeren in je dagelijkse leven, en belangrijker nog, ze dan ook nog vol te houden… De Fitgirlcode Guide gaat jou helpen om de eerste stappen in de goede richting te zetten, en op een leuke en vooral doable manier aan jezelf te werken! Mocht je nu werkelijk geen flauw idee hebben wat de guide precies inhoudt? Even een kleine summary!

Fitgirlcode guide

Voor Jan en Alleman

De guide is geschikt voor Fitgirls van ieder niveau, dus wees vooral niet bang dat je opeens van nul naar honderd wordt gepusht! Ook hoef je absoluut geen kleffe energybars of vieze voedingssupplementen te verorberen, alleen maar tasty food! Wil je sowieso wat meer te weten komen over gezonde voeding, chille workout oefeningen, healthy lifestyle do’s en dont’s & tips en tricks, in andere woorden, de Fit Girl wereld? Neem dan snel een kijkje op Fitgirlcode.nl

Win de Fitgirlcode Guide!

Voel jij je meteen geïnspireerd om deze zomer de fitste versie van jezelf te worden? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en wie weet mag jij je binnenkort de trotse eigenaar van de Fitgirlcode Guide én andere toffe items noemen! Vite,vite! 

Over Fitgirlcode
Van gezonde recepten tot killer work-outs, van knappe sportkleding tot tips voor een lijf in balans; op Fitgirlcode vind je het allemaal én meer. Met abs of steel en een Instagram account om jaloers op te worden inspireren de sportieve dames ons dagelijks om toch wél naar de sportschool te gaan of om die reep chocolade te laten liggen. Fitgirl Tessel blogt de hele maand maart op Fashionchick over de Fitgirlcode Guide; dé guide om net zo healthy te worden.   

liefs, Tessel 

Tessel 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • imre 1 jaar geleden

  Ik zou het echt ontzettend gaaf vinden om de prijs van Fitgirlcode te winnen. Ik probeer gezond te blijven eten alleen het is gewoon heel erg lastig om dat vol te houden. Als ik de prijs win heb ik nog meer motivatie om dit alles voort te zetten! Ik zou het ook zeker kunnen gebruiken om soms even wat rust in mijn hoofd te hebben omdat ik faalangst heb. En het lijkt me natuurlijk al helemaal te gek om met een mooi afgetraind lichaam de zomer in te kunnen gaan!

 • Sylvana 1 jaar geleden

  De Fitgirlcode klinkt echt superstoer, ik zou de prijs graag willen winnen omdat ik wel wat strakker in mij vel wil zitten en superfit de zomer in kan gaan!

 • Ellen 1 jaar geleden

  Ik zou de Fitgirlcode Guide dolgraag willen winnen. Ik wil graag een gezonde(re) levensstijl, maar heb eigenlijk geen idee hoe ik dat moet doen. Hopelijk helpt de Fitgirlcode Guide me wat kilo's kwijt te raken en me energieker te voelen, wat door mijn trager werkende schildklier een wat grotere uitdaging is.

 • Rianne 1 jaar geleden

  Deze zou ik heeeel graag willen winnen! Ik zou graag wat gezonder willen leven, maar weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Hopelijk kan de fitgirlcode guide me wat op weg helpen! :)

 • Christina 1 jaar geleden

  Ja tuurlijk wil ik deze winnen!

 • Lara 1 jaar geleden

  Super actie! Ik heb mij ingeschreven voor de Dam tot dam deze zomer en probeer daarvoor fit te worden. De fitgirlcode Guide zou hierbij zeker helpen.

 • Suus 1 jaar geleden

  Ik doe graag mee, uiteraard zou ik een Fitgirl willen zijn, hiermee maakt het het even makkelijker.

 • Anna 1 jaar geleden

  Ik zou heeeel graag de fitgirlcode willen winnen. Vooral vanwege de work-outs, want tja zomer komt eraan... Super leuk dat er ook zo een healthy blad wordt gemaakt voor jongeren aangezien dit nu helemaal in is!

 • Anita 1 jaar geleden

  Ik wil heel graag winnen.

 • Nancy 1 jaar geleden

  Ik wil graag winnen omdat ik al heel erg goed op weg ben met afvallen maar een extra hulp is altijd wel welkom en goed voor mij.

 • Yvette 1 jaar geleden

  Ik ben nu ruim 1,5 maand bezig met het in shape komen voor de zomer. Ik ben nu al 5 kilo kwijt, wat natuurlijk super is. Maar de laatste kilootjes zijn toch altijd het zwaarst. De fitgirlcode zou super van pas komen!

 • Charmaine 1 jaar geleden

  I love Fitgirlcode! Draag altijd outfits van Fitgirlcode naar de sportschool. Ben erg benieuwd naar de guide.

 • Sharon 1 jaar geleden

  Ik ben erg benieuwd naar de gids!!

 • Anneke 1 jaar geleden

  Wat een super prijs weer van jullie!! Ik ben er dol op!! Ik doe graag mee!!

 • Silke 1 jaar geleden

  Supertof en inspirerend, ik doe graag mee!

 • christina 1 jaar geleden

  zou een goede boost zijn voor mijn " limit" om voor de zomer in topvorm te zijn.

 • Yasmine 1 jaar geleden

  Ik volg de ladies van fitgirlcode al een tijdje en ben door hun geïnspireerd om zelf wat gezonder te gaan leven. Ik ben al begonnen met sporten maar de guide zou me enorm verder helpen!! Fingers crossed! :)

 • Joëlle 1 jaar geleden

  Ik zit sinds kort op kickboksen en probeer gezonder te leven, omdat ik hier nog vaak mee de mist in ga lijkt me die guide super handig, zou hem graag winnen️

 • maria louisa 1 jaar geleden

  ja ik zou graag mee doen,ben nieuwsgierig

 • Hadassa 1 jaar geleden

  Super leuk! Gelijk een extra motivatie om fit te blijven! Zou heel erg tof zijn! Een beetje hulp is nooit mis!

 • Margo 1 jaar geleden

  Een beetje hulp is welkom!

 • Lara 1 jaar geleden

  Joehoe! Haha, moest zo lachen: op de website van Fitgirlcode wordt gesproken over 'Welvaartsrolletjes'. En laat ik DIE nou net hebben!

 • Marjan 1 jaar geleden

  Ben dit jaar begonnen met meer bewegen en gezonder te eten, dit zou een mooie nieuwe impuls zijn!

 • Evi 1 jaar geleden

  Dit kan ik goed gebruiken! Ik doe dan ook graag mee en hopelijk heb ik geluk.

 • Nelly 1 jaar geleden

  Ik loot graag mee.