Winnen

Fit de zomer in? Doe mee en win de Fitgirlcode Guide!

Tessel, 09 maart 2016

Fit de zomer in? Doe mee en win de Fitgirlcode Guide!

De komende weken is het healthmaand bij Fashionchick, en dat vraagt om een samenwerking met Fitgirlcode! Wij vinden dat chicks die keihard aan hun healthy lifestyle werken, echte heldinnen zijn. Want het is niet altijd even makkelijk. Gelukkig helpt de Fitgirlcode guide je een handje!

Fitgirlcode guide

What to expect?

Iedere week krijg je een glimps uit de Fitgirlcode Guide! We delen een voorbeeld van een eetschema, een killer workout, en last but not least, een relaxte mindfulness oefening die voor rust in je koppie zorgt. En dat is niet alles. Jullie maken ook nog eens iedere week kans op een toffe Fitgirlcode goodiebag. En die is zeker niet schaars gevuld! Mocht je ‘m binnen hengelen, ben je toch een beanie, tasje, drinkfles én natuurlijk een Fitgirlcode Guide rijker! Mooi meegenomen dus!

Fitgirlcode Guide, quoi?

Stel, je bent aan het tobben met de extra kilo’s, wil lekkerder in je vel zitten, de gezonde keuken ontdekken, kortom, een more healthy and happy versie van jezelf worden. There’s no time to waste! We weten allemaal hoe lastig het is om écht gezonde veranderingen door te voeren in je dagelijkse leven, en belangrijker nog, ze dan ook nog vol te houden… De Fitgirlcode Guide gaat jou helpen om de eerste stappen in de goede richting te zetten, en op een leuke en vooral doable manier aan jezelf te werken! Mocht je nu werkelijk geen flauw idee hebben wat de guide precies inhoudt? Even een kleine summary!

Fitgirlcode guide

Voor Jan en Alleman

De guide is geschikt voor Fitgirls van ieder niveau, dus wees vooral niet bang dat je opeens van nul naar honderd wordt gepusht! Ook hoef je absoluut geen kleffe energybars of vieze voedingssupplementen te verorberen, alleen maar tasty food! Wil je sowieso wat meer te weten komen over gezonde voeding, chille workout oefeningen, healthy lifestyle do’s en dont’s & tips en tricks, in andere woorden, de Fit Girl wereld? Neem dan snel een kijkje op Fitgirlcode.nl

Win de Fitgirlcode Guide!

Voel jij je meteen geïnspireerd om deze zomer de fitste versie van jezelf te worden? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en wie weet mag jij je binnenkort de trotse eigenaar van de Fitgirlcode Guide én andere toffe items noemen! Vite,vite! 

Over Fitgirlcode
Van gezonde recepten tot killer work-outs, van knappe sportkleding tot tips voor een lijf in balans; op Fitgirlcode vind je het allemaal én meer. Met abs of steel en een Instagram account om jaloers op te worden inspireren de sportieve dames ons dagelijks om toch wél naar de sportschool te gaan of om die reep chocolade te laten liggen. Fitgirl Tessel blogt de hele maand maart op Fashionchick over de Fitgirlcode Guide; dé guide om net zo healthy te worden.   

liefs, Tessel ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer