Fijne prijsjes tijdens de Denim Market bij Jeans Centre

Een outfit zonder jeans is als een pump zonder hak, als Viktor zonder Rolf en als een cupcake zonder icing. En al helemaal nu het voorjaar er weer aankomt is jeans dé favoriete essential die iedere outfit net een beetje stoerder maakt. Kan de jeanssectie in je kledingkast wel een update gebruiken? Mooi, daar hebben we Jeanscentre voor. Jeans Centre organiseert deze week de Denim Market. Tien actiedagen lang shop je de fijnste jeans voor de beste prijzen.

Jeans Centre

Blauw bloed

Its all about denim! Een lekkere sweater op die fijne boyfriend jeans? Een quote top op een edgy zwarte skinny? Of een lief blousje op een mooie lichte jeans? Alle drie topfavoriet in onze garderobe. Vanaf nu staan de online shop én alle Jeans Centre winkels volledig in het teken van de Denim Market. Al vanavond start de Denim Market in de webshop, je shopt 2 jeans voor €100.- Bij Jeans Centre vind je denim van de fijnste merken als Garcia, Cars, Chief, LTB & Wrangler. Jeans stroomt als blauw bloed door de aderen van Jeanscentre. Skinny, slim, straight of boyfriend? Voor welke jeans ga jij?

Spijkergoed

jeans Garcia Grace womenJeans Centre
€ 59,95
jeans Garcia Ciara womenGarcia Jeans Centre
€ 69,95
jeans Garcia Luca womenGarcia Jeans Centre
€ 60,00
jeans Garcia Celia womenGarcia Jeans Centre
€ 60,00
jeans Garcia Lynna womenGarcia Jeans Centre
€ 50,00
jeans Garcia Rosa womenGarcia Jeans Centre
€ 50,00

Shop jij een nieuwe jeans bij de Jeans Centre Denim Market? Vergeet ook de Jeans Centre Member Card niet en ontvang 5 euro shoptegoed. 

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer