Editors choice: Summer in the city

De eerste keer zonder jas, blote benen, open schoentjes, de eerste keer in het park. De zomer is in aantocht! Het weer zit misschien nog een beetje tegen, maar wat was het fijn om de zomer eindelijk weer even te voelen. Ik besef me dan ook weer hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen. Zeker met de feestdagen van de afgelopen tijd. Koninginnedag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en aankomend weekend Pinksteren. Overal en altijd is er ergens wel iets leuks te doen en dat geeft me festivalkriebels!

wen

FESTIVAL fever

Op Koninginnedag kreeg ik de eerste lente kriebels tijdens een feestje op Strand West. Het weekend daarna was het weer raak bij het bevrijdingsfestival in het Westerpark. Tijdens het hemelvaartsweekend was er Rollende Keukens in het Westerpark en vormde tientallen tot keuken verbouwde bakbrommers, dubbeldekkers, campers, vrachtwagens, aanhangers en busjes één groot openluchtrestaurant. Ik heb heerlijk gegeten onder het genot van een drankje, muziek en een hoop gezelligheid! De festivals die nog op mijn planning staan: Lentekabinet, Welcome To The Future, Lowlands, Solar, Magneet Festival, Appelsap & Dekmantel Festival. Let's party!

Al die festivals vragen natuurlijk om genoeg festival outfits. Gelukkig was ik laatst naar een sample sale van WalhallaBrands waar ik flink mijn slag heb kunnen slaan. Ik heb vooral veel items gescoord van de merken One Teaspoon en Mink Pink. Love it! Nu hopen dat de zon snel weer tevoorschijn komt en dat ik mijn nieuwste aankopen snel kan dragen.

MIJN FESTIVAL OUTFIT

Dani Design- Star JeansblouseDani Design IVY Fashion
€ 49,95 € 34,97
MINKPINK Top MulticolorMinkPink Zalando
€ 44,95
MINKPINK Jeans shorts BlauwMinkPink Zalando
€ 74,95
50s Cats Eye Classic Sunglasses BlackSo Retro TopVintage
€ 9,95
Esprit Collection Blouse 053EO1F023 BlackEsprit Vimodos
€ 54,95 € 10,00
Tommy Hilfiger HELMA Maxi rok OranjeTommy Hilfiger Zalando
€ 139,95 € 84,95
Warehouse Trui GrijsWarehouse Zalando
€ 48,95 € 36,95
Sacha Aztec rugzakSacha Sacha
€ 39,95
Dr Martens DamesDr. Martens Shoemixx
€ 139,95

Wat is jouw favoriete festival outfit en welke festivals heb jij op de planning staan? Meer festival fashion vind je in onze Styleguide.

liefs, Wendy Brans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.