Feestjurken en kerstkleding 2011/2012: Ready to party!

Ongegeneerd meekrijsen met "All I want for christmas"? O yeah! Een marathon van cheesy kerstfilms als Love Actually houden? Zeker weten! Onszelf, na weken hongeren om in die perfecte cocktailjurk te passen, volstouwen met chocoladeletters en champagne? Yes we can! December dé feestmaand van het jaar gevuld met heerlijke dagen en oneindig veel shopping, want voor Fashionchicks is het mooiste van de feestdagen natuurlijk het offline en online shoppen van feestkleding. Get ready to party!

Party wear asos
Asos.com

Feestelijke kleding voor heerlijke avondjes

Heerlijke avondjes gaan weer komen en waar we bij Sinterklaas nog genoegen kunnen nemen met pluizige sokken en onze comfy pants, gaan we met Kerst en Nieuwjaar all out! Pailletten, kant, knalkleuren en glans. Alles kan en alles mag. Ieder jaar neem ik me in november voor om deze december genoegen te nemen met mijn feestjurken van vorige jaren. Ieder jaar kom ik daar in december op terug. Feestcollecties en kerstkleding zijn werkelijk onweerstaanbaar. Deze maand stomen we je op Fashionchick helemaal klaar voor feestjes tot in de late uren, familiediners en de days after.

Feestjurken en High heels!

Zwarte paillettenjurk
DESSES ONLY

€59,95

Kanten beha
SUIT OF SIN
€29,95

Gouden glitternagellak
NELLY.COM
€26,95
Haarband
HYKI
€7,95
Transparante blouse
V&D
€11,00
Blazer
MEXX
€129,95

Turquoise clutch
FAB.
€129,95

Leren short
WEHKAMP.NL
€69,95
Kraagjes ketting
TOPVINTAGE
€20,95
Feestjurk, SuperTrash
DRESSES ONLY
€69,95
Lipstick YSL
DE BIJENKORF
€31,00
Fashionchick heels
HIP VOOR DE HEB
€79,95

Half november streepten wij de perfecte party pumps al van onze wishlisht. De Fashionchick pump is een feit. Bedenk goed waar jij begint met het samenstellen van je partylook. Onze artikelen bieden de komende maanden vast genoeg online shopping inspiratie.

liefs, Marlies Bax,