FC weekly: Zomermode, redesign en launchparty

Wat krijg je als je moderedactrices en mannelijke IT'ers in een ruimte zet? Modetaal vs. codetaal. En zo zit je voor je het weet langs elkaar heen te praten. Want waar de een ondergoed bedoelt daar praat de ander tijdens het programmeren van een website over strings. Lastig. Dat belooft nog wat voor het proces richting ons aankomend redesign.

En met temperaturen in de dubbele cijfers op de thermometer, krijgen wij zin in die nieuwe start met een nieuw Fashionchick in de lente en zomer 2014. En daarmee ook in zomermode. Want eigenlijk kan dat leuke leren jasje best wel weer uit de kast. Dat dacht Ellen ook. Ze kocht een prachtig nieuw exemplaar. We ontdekten nieuwe culinaire hotspots en bekeken nieuwe collectie. Ondertussen bereiden we ons al voor op de redesign party. En jij kunt erbij zijn! Benieuwd hoe? Kijk mee met de week van de Fashionchick redactie.

Ellen jasjeEllen kocht dit prachtige leren bikerjasje van MbyM.

DE WEEK VAN FASHIONCHICK IN FOTO'S

FC weekly1. Restaurant tip: Wij aten zó lekker bij pop-up restaurant Repéré in Amsterdam! 2. De laatste ontwerpen voor het redisign zijn in de maak. To be continued....

FC weekly
1. Amanda bekeek de spring-summer 2014 collectie van Costes. 2. En kreeg daar deze leuke goodies!

FC weekly1. Redactiechick Marlies (in het geel) moesten we een weekje missen. Die stond met haar musicalvereniging op de planken met Petticoat. 2. Gezellige teamfoto met de meiden van ModeMusthaves.

FC weekly1. Amanda sloeg aan het zomershoppen en bestelde net iets te veel bij Zalando... 2. We brachtten een bezoekje aan Winkelstraat.nl...

FC weekly1. ... en natuurlijk werd er ook geborreld in de ModeMusthaves Pop Up Store! 2. Op 7 maart launchen wij de new and improved Fashionchick.nl en jij kunt daarbij zijn! Kijk hier hoe. 


Heb jij nog plannen voor het weekend? Lekker shoppen, een leuk feestje of een chill avondje thuis? Deel het met #fcweekly. Fijn weekend!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Kirsten 3 jaar geleden

    Was een leuke week zo te zien :)

  • katja 3 jaar geleden

    Even de stad in, maar niet te lang aangezien m'n hondje ziek is en ik niemand in de buurt heb die kan 'dogsitten'.