FC Weekly: Streetstyle, fotoshoots en lunchen met Leco.

Mode-inspiratie alom de laatste paar weken. Want met de fashionweeks in de mode-hoofdsteden New York, Parijs, Milaan en Londen hebben wij weer een dosis inspiratie waar we een half jaartje op kunnen bouwen. En die inspiratie komt zeker niet alleen van de catwalk. Eigenlijk vinden wij het bijna interessanter wat er naast de catwalk gebeurd. Fashion fenomenen en models off duty sieren het straatbeeld. En dat zorgt voor een groot aantal inspirerende streetstyle looks.

Niet al het inspiratiemateriaal is even betaalbaar of draagbaar - check de Moschino outfit van Anna Dello Russo - maar met een beetje creativiteit en hulp van de grote modeketens is het  inspirerender dan menig modemagazine. Wij hadden ons eigen vertier op de Fashionchickredactie. Deze week waren we bij de launch van de L'Officiel Hommes, lunchten we met Leco, tekende het contract voor onze eigen tv serie op Net5 en was de shoot voor ons modebroertje MEN TODAY. Heel vervelend, al die knappe mannen op kantoor. Kijk mee met de week van de Fashionchickredactie.

FC weekly

DE WEEK VAN FASHIONCHICK IN FOTO'S

Fc weekly 1. Tjerk wordt in een bloemige outfit op de foto gezet door Daisy voor het MEN TODAY lookbook. 2. De laatste dagen voor ons grote redesign! Kom jij 7 maart met ons cocktails drinken en de 'new and improved' Fashionchick vieren? Meld je hier aan.

Fc weekly1. Anna Dello Russo in Mac fashion by Moschino. You like? 2. Leco van Zadelhof showt zijn skills tijdens de Leco Lunch.

Fc weekly1. Voetbal hunk Gregory van der Wiel op de cover van L'Officiel Hommes. 2. High class sunday lunch: Ceaser salad bij het Amstel Hotel.

Fc weekly1. Earth Concepts hield een knus concert van Chef'Special in het Ziggo Dome. 2. 'On a bad day, there is always lipstick.' Amen.

Fc weekly 1. Yeah! Het is officieel, wij krijgen een eigen en o-zo vette TV-serie op Net 5. #lekkerbezigFC Photocredits The Viewfinder 2. Het is altijd pasta-tijd. En de lekkerste verse pasta's eet je bij Spaghetteria.

Fc weekly1. Heerlijk frisse nude- tinten bij een sneak peek van de zomercollecties van 2015. 2. Sneek peak van de fotoshoot voor de lanceringsactie. 

Wat zijn je plannen voor het weekend? Deel ze met #fcweekly. Happy weekend!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer