FC Weekly: Liefde, naar Parijs & Valentijnspost

Love is in the air! Het is officieel de meest romantische dag van het jaar vandaag. Op de Fashionchick redactie zitten we al langer met vlinders in ons buik. Want behalve dat we al weken schrijven over de leukste Valentijnsmusthaves, kapsels en lingeriesetjes om je romantische avondje een beetje schwung te geven zit ik al maanden op een roze wolk. Ik trouwde namelijk een half jaar geleden en niet veel later werd onze Ellen ook ten huwelijk gevraagd. Zo leuk, ze trouwt precies een jaar later op dezelfde datum als ik. Wat resulteert in een grote weddingmadness en zoektocht perfecte locatie, jurk, taart bloemen en ga zo maar door. Love it!

Liefde geeft energie. Dat zorgde voor een productief weekje op het Fashionchick HQ. Wel zonder Denise want die vertrok met haar liefde naar de stad van de liefde. Mette sloeg aan het vintageshoppen en vond een geweldig blouseje. Valentijnspost! Wij werden verwend en kregen zulke leuke pakketjes op de redactie! Benieuwd wat er in zat? Kijk mee met de week van Fashionchick.

Tau en nies in parisSaleschick Denise ging met haar vriendje naar de stad van de liefde, Paris....

DE WEEK VAN FASHIONCHICK IN FOTO'S

FC weekly1. ....en spotte daar dit leuke autootje! 2. Vintage find: Mette kocht deze schattige kanten blouse.

FC weekly1. Wij ontvingen deze geweldige invite voor een ontbijt bij Zalando. 2. Valentijnspost! Elise en Kim van ModeMusthaves brachten een pakket vol goodies.

FC weekly1. They said Yes! Ellen vroeg haar getuigen met deze leuke ringetjes van Urban Stiletto. 2. Ellen is #lekkerbezig.

FC weekly1. Valentijnspost part 2! Wij kregen deze geweldige sloffen van Uggs. 2. Verliefd op deze leuke ringen van de ladies van Trash to treasure. 

FC weekly1. Mooie setjes van Hunkemöller op de set van #lekkerbezig. 2. We love hamburgers!

FC weekly1. Dj Amanda volgde een workshop plaatjesdraaien bij Steel Entertainment Group. 2. Ellen gespot in de Glamour #generationglamour.

FC weeklyCointreau cocktails bij Club Wannemakers to start the weekend!

Wat zijn jou plannen voor vanavond? Nog een leuke Valentijsdate? Happy weekend!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer