Fashionzondag: Grazia's PC Catwalk Show

Een internationale fashionparty op straat? En niet zomaar een straat, maar de bekende Amsterdamse winkelstraat; PC Hooftstraat. Dat wil je als fashionchick natuurlijk niet missen. Merken als Emporio Armani, Oger, D&G, G-Star en Iceberg zullen voorbij komen op de catwalk die maar lieftst 300 meter is. Zo zit jij misschien op je zondag gratis en voor niets front-row!

GRATIS alle modetrends voor het komende seizoen!

Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder: “Grazia PC Catwalk by Wella Professionals is dé plek waar je alle modetrends van komende winter op een rijtje ziet en het is de ultieme manier om een modeshow van internationale allure toegankelijk te maken voor een groot publiek.”

Zondag 30 augustus presenteert is de langste front-row fashionshow en loopt door de stijlvolste winkelstraat van Amsterdam: de PC Hooftstraat. Tijdens deze modeshow worden de nieuwste wintercollecties gepresenteerd en iedereen is (gratis) welkom!

Programma van fashionzondag

12:00 DJ Vika
12:00 Street Style Boots by Wella Professionals
14:00 DJ Andy Chu
15:30 ‘Passionately Professional’ by Wella Professionals and Jan Jansen
15:45 PC Catwalk Runway Show
16:30 Fashion according to Grazia Show
17:00 ‘Ghetto Milano’ the official PC Catwalk after party at MOMO, by invitation only
17:00 DJ Dekky

Pak je agenda en zet een groot kruis bij zondag de 30ste en maak er een fashionzondag met vriendinnen van. Lekker een dagje uit, fashionable outfit aan, helemaal SATC!

-xoxo-

El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer